Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016 09:48

Ο πυροβολισμός διέλυσε το κεφάλι της γυναίκας

Γράφτηκε από την
Ο πυροβολισμός διέλυσε το κεφάλι της γυναίκας

 

Νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της, με διαμπερές τραύμα στο κεφάλι από κυνηγετικό όπλο, ανέφερε ένας πυροσβέστης πενταετούς θητείας ότι βρήκε χθες γύρω στις 7.30 το πρωί την 35χρονη σύζυγό του, σε έναν αγροτικό δρόμο στη Λεύκη Τριφυλίας. Η δολοφονημένη Γεωργία Φιλοπούλου-Παναγιωτοπούλου είναι η μητέρα που είχε γεννήσει το πρώτο παιδί της Μεσσηνίας για το 2016, την φετινή Πρωτοχρονιά, ενώ το ζευγάρι έχει και άλλα 3 παιδιά, πεντέμισι, τριάμισι και ενάμισι έτους. 

Στον τόπο του εγκλήματος δεν βρέθηκε ούτε το φονικό όπλο ούτε ο κάλυκας. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αστυνομικοί πήραν από το σπίτι του θύματος τα κυνηγετικά όπλα του συζύγου, τα οποία κατείχε νόμιμα, και τα έστειλαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αθήνας για βαλλιστική εξέταση. Από νωρίς οι αστυνομικές αρχές απέκλεισαν το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας και άρχισαν να ερευνούν για  ύποπτους στο κοντινό περιβάλλον της γυναίκας - χωρίς όμως να αποκλείουν και το ενδεχόμενο να δολοφονήθηκε από κάποιο πρόσωπο που δεν έχει σχέση με την περιοχή. 

Οπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία, η άτυχη 35χρονη πυροβολήθηκε στο κεφάλι μία φορά από κοντινή απόσταση, ίσως και εξ επαφής, αν και αυτό μένει να το πει με βεβαιότητα ο ιατροδικαστής Κορίνθου Νίκος Κωτακίδης, ο οποίος έκανε την αυτοψία και θα διενεργήσει την νεκροψία-νεκροτομή. Ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πυροβολισμός διέλυσε το κεφάλι της γυναίκας. Η ίδια καθόταν στο κάθισμα του οδηγού και σύμφωνα με τις ενδείξεις αυτός που την πυροβόλησε καθόταν δίπλα της, στη θέση του συνοδηγού. Εχει χτυπηθεί από δεξιά και τα σκάγια βγήκαν από το αριστερό μέρος του κεφαλιού. Μέσα στο κρανίο βρέθηκε μάλιστα το πλαστικό πώμα, ο συγκεντρωτήρας που κρατάει τα σκάγια μέσα στο φυσίγγι. 

 

ΕΛΕΙΠΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

Η γυναίκα έλειπε από το σπίτι της από το προηγούμενο απόγευμα, σύμφωνα με όσα είπε ο σύζυγός της στους αστυνομικούς, όταν τους κάλεσε για να πει ότι η γυναίκα του είναι νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της. Ο ίδιος είχε ξεκινήσει το πρωί για να πάει να μαζέψει ελιές με εργάτες και βρήκαν το αυτοκίνητο. Το γιατί δεν ανησύχησε που μια μητέρα 4 μικρών παιδιών έλειπε όλη νύχτα από το σπίτι της κι αυτός ως σύζυγος δεν παραξενεύτηκε για να την ψάξει, το εξήγησε λέγοντας στους αστυνομικούς ότι η γυναίκα του συνήθιζε να εξαφανίζεται, χωρίς να λέει τίποτα σε κανέναν. 

Την προανάκριση και τις αστυνομικές έρευνες τις διεξάγει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


NEWSLETTER