Δευτέρα, 26 Δεκεμβρίου 2016 13:50

Κόρινθος: Βρέθηκαν 60 κιλά κάνναβης μέσα σε αυτοκίνητο

Γράφτηκε από την

Περίπου 60 κιλά κάνναβης βρήκαν οι αστυνομικοί μέσα σε αυτοκίνητο, το οποίο είχε εγκαταλειφθεί, λόγω μηχανικής βλάβης, στο 72ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών- Πατρών.

Η Αστυνομία συνέλαβε έναν 32χρονο από την Αλβανία, ενώ για την ίδια υπόθεση αναζητούνται ακόμη δύο συμπατριώτες του, ηλικίας 26 και 28 ετών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, άνδρες του τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αττικής, εντόπισαν την περασμένη Παρασκευή στην εθνική οδό, αυτοκίνητο, το οποίο ήταν ακινητοποιημένο λόγω μηχανικής βλάβης. Ερευνώντας στη συνέχεια το αυτοκίνητο, βρήκαν την ποσότητα των ναρκωτικών και ενημέρωσαν το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Έπειτα από έρευνες που έκαναν οι άνδρες του τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, προέκυψε ότι την ποσότητα κάνναβης, μετέφεραν ο 26χρονος και ο 28χρονος. Όμως, λόγω της βλάβης που παρουσίασε το αυτοκίνητο, το εγκατέλειψαν και στη συνέχεια ο 32χρονος τους βοήθησε, προκειμένου να διαφύγουν.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στο πλαίσιο των ερευνών για την υπόθεση, άνδρες του τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου εντόπισαν τον 32χρονο στους Αγίους Θεοδώρους και τον συνέλαβαν.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κορίνθου, ο οποίος τον παρέπεμψε στον ανακριτή, για να απολογηθεί. Παράλληλα, συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 26χρονου και του 28χρονου.

ΑΠΕ-ΜΠΕ