Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2011 16:08

Προσαγωγές για το φόνο του πατέρα και του τρίχρονου παιδιού (Συνεχής ενημέρωση)

Γράφτηκε από την

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Πελοποννήσου έχουν προσαχθεί συνολικά 7 άτομα. Σύμφωνα με τους αστυνομικούς οι προσαχθέντες είναι μέλη κυκλώματος που έχει  σχέση με ναρκωτικά και εκβιασμούς. Σύμφωνα με άλλες πηγές έχουν βρεθεί όπλα και ναρκωτικά.

 

Ο Βασίλης Βαρελάς σύμφωνα με το Crimes on air-  ένας από τους πιο σκληρούς ποινικούς κρατουμένους των Ελληνικών φυλακών, κρατείται [δεν του έχει απαγγελθεί κατηγορία]  και ανακρίνεται στην Καλαμάτα, για το στυγερό διπλό  έγκλημα με θύμα τον Αλβανό πατέρα που  πυροβολήθηκε στο κεφάλι, ενώ ο τρίχρονος γιός του, βρέθηκε μαχαιρωμένος στο λαιμό, μέσα στο ΙΧ με το σκηνοθετημένο τροχαίο.  Ως  φυσικός αυτουργός εξετάζεται Αλβανός που συνελήφθη στην Αθήνα. Στην Καλαμάτα επίσης εξετάζονται ως ύποπτοι δυο αδέλφια ιδιοκτήτες γυμναστηρίου ενώ αναζητείται στο Λεωνίδιο και ο Χρήστος Βαρελάς, αδελφός του Βασίλη.
Ο τελευταίος που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας με ανίατη ασθένεια στο λαιμό, παλαιότερα είχε κατηγορηθεί για ναρκωτικά, ενώ θεωρείται ένας από τους καλύτερους πυγμάχους.
Πηγή : http://crimesonair.blogspot.com/