Τρίτη, 24 Ιουλίου 2018 09:17

Μεσσηνία: Ιερέας «Ράμπο» συνέλαβε διαρρήκτες στο νεκροταφείο Φιλιατρών

Γράφτηκε από τον
Μεσσηνία: Ιερέας «Ράμπο» συνέλαβε διαρρήκτες στο νεκροταφείο Φιλιατρών

 

Ιερέας «Ράμπο» συνέβαλε στη σύλληψη από την Αστυνομία δύο διαρρηκτών στα Φιλιατρά, οι οποίοι προσπάθησαν να κλέψουν παγκάρι εκκλησίας.

Πιο συγκεκριμένα, το απόγευμα της Κυριακής ο ιερέας Διονύσιος Καλογερόπουλος πήγε στο ναό του Αγίου Ανδρέα στο νεκροταφείο της πόλης και βρήκε δύο νεαρούς να προσπαθούν να ανοίξουν με έναν λοστό το παγκάρι της εκκλησίας. Οπως σημείωσε ο ίδιος μιλώντας στην «Ε» κινήθηκε προς το μέρος τους, αρχικά τους εγκλώβισε, αλλά καθώς ήταν δύο κατάφεραν να του ξεφύγουν και να τρέξουν προς τα γύρω ελαιοπερίβολα. Κάλεσε αμέσως την Αστυνομία, η οποία έφθασε στο σημείο πάρα πολύ γρήγορα και κατάφεραν με τις περιγραφές που τους έδωσε και τις πληροφορίες για το προς τα πού διέφυγαν, να συλληφθούν λίγη ώρα αργότερα από την ομάδα Ασφαλείας Τριφυλίας και άνδρες του Α.Τ. Τριφυλίας.

Οπως διαπιστώθηκε πρόκειται για δύο 20χρονους ελληνικής και ρουμάνικης υπηκοότητας.

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος ιερέας αντιμετωπίζει διαρρήκτες, καθώς πριν λίγα χρόνια είχε ακινητοποιήσει δύο άτομα που προσπάθησαν να κλέψουν το σπίτι του. Τότε όταν επέστρεφε βραδινές ώρες στο σπίτι του είχε διαπιστώσει ότι κάποιοι προσπαθούσαν να μπουν μέσα. Αφού τους εγκλώβισε σε ένα αδιέξοδο κατάφερε μαζί με τη βοήθεια ενός αστυνομικού που ήταν εκτός υπηρεσίας, να τους ακινητοποιήσει και να τους συλλάβει η Αστυνομία.

Κ.Μπ.


NEWSLETTER