Τετάρτη, 23 Μαϊος 2012 05:31

Δυο νέοι άνθρωποι νεκροί σε τροχαίο στο Ασπρόχωμα (φωτογραφίες)

Γράφτηκε από την
Δυο νέοι άνθρωποι νεκροί σε τροχαίο στο Ασπρόχωμα (φωτογραφίες)

 

 

Ο τραγικός θάνατος δυο νέων ανθρώπων χθες τα ξημερώματα σε τροχαίο δυστύχημα, βύθισε στο πένθος τις οικογένειές τους και σόκαρε την τοπική κοινωνία. Το αυτοκίνητό τους έφυγε από το δρόμο στο Ασπρόχωμα, ξήλωσε μια αντλία πετρελαίου σε βενζινάδικο, έπεσε με δύναμη πάνω στο κτήριο μιας αποθήκης,  την γκρέμισε και κατέληξε αναποδογυρισμένο σε μια αυλή πίσω από την αποθήκη. Από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου ανασύρθηκαν νεκροί ο 25χρονος οδηγός Γιώργος Στ. Φουρναράκος από την Καλαμάτα  και ο 24χρονος συνοδηγός του Νίκος Παν. Μαλεύρης από τη Σκάλα.
Το δυστύχημα συνέβη στις 4 τα ξημερώματα στο ρεύμα εξόδου από Καλαμάτα, αμέσως μετά τη γέφυρα στο Ασπρόχωμα, πριν τον ΟΑΕΔ. Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του Peugeot Rallye που οδηγούσε κι έφυγε δεξιά. Αρχικά χτύπησε σε αντλία πετρελαίου βενζινάδικου που δε λειτουργεί και την πέταξε αρκετά μέτρα μακριά. Η τρελή πορεία του αυτοκινήτου συνεχίστηκε προς την αποθήκη γεωργικών εφοδίων, στην άκρη του δρόμου. Το αυτοκίνητο πέρασε μέσα από το κτήριο το οποίο γκρέμισε και κατέληξε τουμπαρισμένο στη γειτονική αυλή.
Σύμφωνα με περιγραφές, ο άτυχος συνοδηγός βρέθηκε νεκρός έξω από το αυτοκίνητο. Ο θάνατος και των δυο νέων ήταν ακαριαίος.
Το Τμήμα Τροχαίας Καλαμάτας διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το δυστύχημα. Εκτιμάται όμως πως ο Γιώργος Φουρναράκος πήγαινε το Νίκο Μαλεύρη στο σπίτι του, μετά από διασκέδαση στην Καλαμάτα.

Κ.Δ.

 


NEWSLETTER