Σάββατο, 11 Μαϊος 2019 19:24

Καλαμάτα: 28χρονος Αλβανός ο δράστης επίθεσης σε φούρναρη το 2013

Γράφτηκε από την
Καλαμάτα: 28χρονος Αλβανός ο δράστης επίθεσης σε φούρναρη το 2013

Ενας 28χρονος σήμερα Αλβανός είναι σύμφωνα με την Ασφάλεια Καλαμάτας ο ένας από τους τρεις κακοποιούς οι οποίοι τον Νοέμβριο 2013 γρονθοκόπησαν και λήστεψαν μέσα στο σπίτι του στην Καλαμάτα γνωστό για τα ψητά του 59χρονο φούρναρη.

Η ταυτότητα του ληστή, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, προέκυψε από ένα αποτύπωμα το οποίο είχε βρεθεί στο σπίτι και ταυτοποιήθηκε τώρα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της "Ε" τότε, «τρεις άγνωστοι με καλυμμένα τα πρόσωπά τους εισέβαλαν τις πρώτες πρωινές ώρες χθες (σ.σ. 14 Νοεμβρίου 2013) στο σπίτι ενός 53χρονου Καλαματιανού, κοντά στην Αγία Τριάδα, και αφού τον χτύπησαν με γροθιές, τον ακινητοποίησαν και τον λήστεψαν. Οι ληστές έσπασαν ένα παράθυρο του σπιτιού -στο οποίο ο 53χρονος ζει μόνος του- και μπήκαν μέσα την ώρα που εκείνος κοιμόταν, αιφνιδιάζοντάς τον. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, δεν κατάφερε να αναγνωρίσει κάποιον από τους τρεις δράστες, οι οποίοι πήραν από το σπίτι κοσμήματα άγνωστης αξίας. Οπως μάθαμε από την Αστυνομία, ο παθών δεν είναι χτυπημένος άσχημα. Μεταφέρθηκε πάντως στο Νοσοκομείο Καλαμάτας για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, και στη συνέχεια έφυγε».


NEWSLETTER