Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου 2019 10:35

Μεσσηνία: Βρήκε στο σούπερ μάρκετ 10.500 ευρω και τα παρέδωσε στην Αστυνομία

Γράφτηκε από τον
Μεσσηνία: Βρήκε στο σούπερ μάρκετ 10.500 ευρω και τα παρέδωσε στην Αστυνομία

Ενα τσαντάκι μέσης με 10.500 ευρώ βρήκε ένας 58χρονος το βράδυ της Παρασκευής σε καροτσάκι του σούπερ μάρκετ Lidl στην Κυπαρισσία, και το παρέδωσε στην Αστυνομία.

Μετά από λίγες ώρες βρέθηκε ο κάτοχός τους: ένας 39χρονος κάτοικος Γαργαλιάνων. Ετσι το Σάββατο το πρωί, αφού εξακριβώθηκε ότι τα χρήματα ανήκαν σε αυτόν, του παραδόθηκαν.

Αυτή η πράξη δείχνει ότι ακόμη και σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς υπάρχουν άνθρωποι που υπηρετούν την εντιμότητα και νοιάζονται για το συνάνθρωπο τους.

Ο 58χρονος κάτοικος Αθηνών είχε πάει για ψώνια στο συγκεκριμένο σούπερ μάρκετ. Λίγο μετά τις 8 το βράδυ της Παρασκευής, στον εξωτερικό χώρο όπου βρίσκονται τα καροτσάκια, είδε μέσα σε ένα από αυτά να βρίσκεται ένα τσαντάκι μέσης, τύπου «μπανάνα». Το πήρε και έκπληκτος διαπίστωσε ότι μέσα υπήρχε ένα σημαντικό ποσό. Μάλιστα το ποσό των 10.500 ευρώ ήταν σε είκοσι 500ευρα και το υπόλοιπο σε 50ευρα. Χωρίς να το πολυσκεφτεί το παρέδωσε στο ΑΤ Τριφυλίας και μετά από λίγες ώρες είχε βρεθεί ο κάτοχός του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 58χρονος δεν δέχθηκε ούτε το ποσό που του αναλογεί από τα εύρετρα των χρημάτων, παρά μόνο το «ευχαριστώ» του κατόχου τους.

 

.Κ.Μπ


NEWSLETTER