Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2020 14:58

Τέσσερις συλλήψεις για κλοπές στην Τριφυλία

Γράφτηκε από την

Για τρεις κλοπές που έγιναν σε σπίτια στη Χώρα, τους Γαργαλιάνους και τη Μαραθόπολη πέρυσι τον Οκτώβριο κατηγορούνται 4 ρομά, ηλικίας 18 έως 37 χρόνων.

Και επειδή ο μικρότερος δεν έχει ακόμη κλείσει τα 18, στη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των τεσσάρων για τις κλοπές, κατηγορείται και η μητέρα του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Πιο αναλυτικά, οι κλοπές εξιχνιάστηκαν ύστερα από αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Γαργαλιάνων. Η μια έγινε στις 21 Οκτωβρίου στη Χώρα και οι άλλες δύο στις 17 του ίδιου μήνα, στους Γαργαλιάνους και τη Μαραθόπολη. Σύμφωνα με την ενημέρωση από την Αστυνομία, στη Χώρα οι 4 φερόμενοι ως δράστες κατάφεραν και μπήκαν σε διώροφη μονοκατοικία, απ’ όπου έκλεψαν 80 ευρώ. Στους Γαργαλιάνους κατηγορούνται ότι παραβίασαν το παράθυρο σπιτιού και έκλεψαν ένα ρολόι χειρός, μια κασετίνα με κλειδιά και 200 ευρώ σε μετρητά. Τέλος, στη Μαραθόπολη φέρονται να μπήκαν από το παράθυρο της κουζίνας και να έκλεψαν χρυσαφικά, ένα ρολόι χειρός και ένα κινητό τηλέφωνο, αξίας όλα μαζί 500 ευρώ.