Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2020 10:51

Καλαμάτα: Συνελήφθη ο ρομά, που δάγκωσε τους δημοτικούς αστυνομικούς

Γράφτηκε από την

Στη σύλληψη του 50χρονου Ρομά, που χθες επιτέθηκε και δάγκωσε δύο δημοτικούς αστυνομικούς προχώρησε σήμερα η Αστυνομία.

 O 50χρονος, σε βάρος του οποίου είχε από χθες υποβληθεί μηνυτήρια αναφορά από τους δύο δημοτικούς αστυνομικούς συνελήφθη στο Ασπρόχωμα και αναμένεται τις επόμενες ώρες να απολογηθεί στην Εισαγγελία Καλαμάτας.

Σύμφωνα με πληροφορίες τον 50χρονο λίγο νωρίτερα είχε εντοπίσει δημοτικός αστυνομικός, που ενημέρωσε την ΕΛΑΣ και ακολούθησε η σύλληψη.

ΠΩΣ ΣΥΝΕΒΗ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ

Κατά την διάρκεια χθεσινής περιπολίας, δύο δημοτικοί αστυνομικοί βεβαίωσαν παράβαση σε όχημα στην οδό Είρας. Λίγο αργότερα, όταν ο ιδιοκτήτης του οχήματος αντιλήφθηκε την κλήση, μετέβη στα γραφεία της Δημοτικής Αστυνομίας στο ισόγειο του ιστορικού δημαρχείου Καλαμάτας θέλοντας να ζητήσει τον λόγο.

Ο άνδρας, επιτέθηκε αρχικά φραστικά και έπειτα γρονθοκόπησε τον έναν από τους αστυνομικούς. Πιάστηκαν στα χέρια και κατά την διάρκεια του επεισοδίου δάγκωσε τον έναν δημοτικό αστυνομικό στο χέρι και τον άλλον στο φρύδι και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Οι δύο αστυνομικοί μετά την υποβολή μήνυσης μετέβησαν στο Νοσοκομείο Καλαμάτας για τις απαραίτητες εξετάσεις, ενώ εξετάστηκαν και από τον ιατροδικαστή.