Τρίτη, 02 Φεβρουαρίου 2021 14:11

Τρεις συλλήψεις στην Καλαμάτα - Έκρυβαν 2 κιλά ηρωίνης και κοκαΐνη μέσα σε αυτοκίνητο - Εντοπίστηκαν στα διόδια Βελιγοστής (φωτογραφίες)

Τρεις συλλήψεις στην Καλαμάτα - Έκρυβαν 2 κιλά ηρωίνης και κοκαΐνη μέσα σε αυτοκίνητο - Εντοπίστηκαν στα διόδια Βελιγοστής (φωτογραφίες)

Σχεδόν 2 κιλά ηρωίνης και 40 γραμμάρια κοκαΐνης μετέφεραν με το αυτοκίνητό τους τρία άτομα από τον Άγιο Φλώρο Μεσσηνίας, οι οποίοι έγιναν αντιληπτοί στα διόδια Βελιγοστής και λίγο αργότερα συνελήφθησαν.

Ειδικότερα το βράδυ της Δευτέρας έπειτα από σχετικές πληροφορίες, αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας και της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Κεντρικής Πελοποννήσου σταμάτησαν για έλεγχο το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο αδέρφια, 21 και 26 ετών αντίστοιχα και η 20χρονη συμβία του ενός.

Με την συνδρομή ειδικά εκπαιδευμένου αστυνομικού σκύλου εντοπίστηκαν σε ειδική κρύπτη στο εσωτερικό μέρος της πόρτας της καρότσας του αγροτικού οχήματος, 6 ανισοβαρείς ποσότητες ηρωίνης συνολικού βάρους 1.840 γραμμαρίων και ποσότητα κοκαΐνης 44 γραμμαρίων.

Παράλληλα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ και τρία κινητά τηλέφωνα, ενώ κατασχέθηκε και το αυτοκίνητο ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Τα τρία άτομα μεταφέρθηκαν άμεσα στην Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας, όπου και συνελήφθησαν.

Αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.