Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2013 13:04

Σοβαρά τραυματισμένη 30χρονη από τροχαίο στην Ε. Ο. Κυπαρισσίας-Πύργου

Γράφτηκε από την

Σοβαρά τραυματισμένη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου «Ανδρέας Παπανδρέου» μια 30χρονη γυναίκα αλβανικής υπηκοότητας η οποία έπεσε θύμα τροχαίου ατυχήματος στην Εθνική Οδό Κυπαρισσίας - Πύργου.

Συγκεκριμένα το ατύχημα συνέβη, χθες το μεσημέρι, στο 18ο χλμ της Εθνικής Οδού Κυπαρισσίας - Πύργου, στο ύψος του Κάτω Σαμικού, όταν κάτω από πολύ άσχημες καιρικές συνθήκες, για άγνωστη αιτία, ένα ΙΧ επιβατηγό αυτοκίνητο, με τρεις επιβαίνοντες -δύο άνδρες και μια γυναίκα -με κατεύθυνση από Κυπαρισσία προς Πύργο, εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να περάσει στο αντίθετο ρεύμα και να καταλήξει μέσα σε χαντάκι.


Από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης τραυματισμένη ανασύρθηκε από τις λαμαρίνες του αυτοκινήτου η άτυχη γυναίκα που καθόταν στο πίσω κάθισμα ενώ με πιο ελαφρά τραύματα βγήκαν οι δύο άνδρες - ο οδηγός και ο συνεπιβάτης του οχήματος.

Nα σημειωθεί πως στο σημείο έσπευσε άμεσα η Τροχαία Πύργου όπου επιλήφθηκε του περιστατικού ενώ τους τραυματίες μετέφεραν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου. Σε πιο σοβαρή κατάσταση η άτυχη 30χρονη γυναίκα νοσηλεύεται στον Πύργο.

Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, την ώρα του ατυχήματος στην περιοχή, υπήρχαν πολύ άσχημες καιρικές συνθήκες με έντονη χαλαζόπτωση.

 

Π.ΓΙΑΚΟΥΜΕΛΟΥ από το patrisnews.gr