Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021 09:10

Καλαμάτα: Μετέφερε από την Αθήνα 1 κιλό ηρωίνη και 66,8 γραμ. κοκαΐνη

Γράφτηκε από την
Καλαμάτα: Μετέφερε από την Αθήνα 1 κιλό ηρωίνη και 66,8 γραμ. κοκαΐνη

Ένας 38χρονος Καλαματιανός ο οποίος μετέφερε από την Αθήνα στην Καλαμάτα, σε ειδική κρύπτη στο αυτοκίνητό του, 1 κιλό ηρωίνη και 66,8 γραμ. κοκαΐνη, συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης στα διόδια Μάναρη Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας και του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Ανατολικής Πελοποννήσου.

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών αξιοποίησαν πληροφορίες ότι ο συγκεκριμένος εμπλέκεται σε διακίνηση και μεταφορά ναρκωτικών, οπότε το απόγευμα της Πέμπτης τον περίμεναν στα διόδια Μάναρη Αρκαδίας. Στην έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητό του βρήκαν σε ειδική κρύπτη, μέσα στο φίλτρο του αεραγωγού της καμπίνας του οχήματος, 2 ποσότητες ηρωίνης, συνολικού βάρους 1.002 γραμμαρίων, και 2 ποσότητες κοκαΐνης, συνολικού βάρους 66,8 γραμμαρίων. Κατασχέθηκε το αυτοκίνητο και χρηματικό ποσό 365 ευρώ, καθώς και το κινητό τηλέφωνο του συλληφθέντα, ως μέσα τέλεσης αξιόποινων πράξεων.
Ο 38χρονος οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Καλαμάτας για να του ασκηθεί ποινική δίωξη, ενώ πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στον ανακριτή αύριο Κυριακή.


NEWSLETTER