Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2013 18:32

Γερμανός αυτοκτόνησε με καραμπίνα στο Νοσοκομείο Σπάρτης - Τραυμάτισε και φυσιοθεραπευτή

Γράφτηκε από τον
Γερμανός αυτοκτόνησε με καραμπίνα στο Νοσοκομείο Σπάρτης - Τραυμάτισε και φυσιοθεραπευτή

Ασαφείς εξακολουθούν να παραμένουν οι συνθήκες του δράματος που παίχτηκε λίγο μετά τις 2 χθες το μεσημέρι στο Νοσοκομείο Σπάρτης, όπου ηλικιωμένος Γερμανός -μόνιμος κάτοικος Γυθείου εδώ και πολλά χρόνια- αυτοκτόνησε με καραμπίνα σε διάδρομο του ιδρύματος, έχοντας λίγο πριν πυροβολήσει και τραυματίσει έναν φυσιοθεραπευτή.

 

Ο τραυματίας υποβλήθηκε σε επέμβαση και νοσηλεύεται, χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του, σύμφωνα με πληροφορίες που έγιναν γνωστές.

Από τη διοίκηση του Νοσοκομείου -με την οποία επικοινώνησε η «Ε»- παρέπεμψαν σε ανακοίνωση την οποία θα εξέδιδε το υπουργείο Υγείας.

Οι πληροφορίες που υπάρχουν, πάντως, αναφέρουν ότι ο ηλικιωμένος αλλοδαπός είχε χάσει πριν λίγες ημέρες την σύζυγό του, η οποία κατέληξε στην Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου Σπάρτης, μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο το οποίο είχε υποστεί.

Κατά τη χθεσινή του μετάβαση στο νοσοκομείο, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες που έγιναν γνωστές, ο αυτόχειρας κατευθύνθηκε στο φυσιοθεραπευτήριο, κρατώντας στα χέρια του μια καλαμωτή, με την οποία είχε τυλίξει την καραμπίνα.

Μετά τον πυροβολισμό στον φυσιοθεραπευτή, αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, ο ηλικιωμένος βγήκε στον διάδρομο και στρέφοντας το όπλο προς το μέρος του πυροβολήθηκε στο κεφάλι, βρίσκοντας ακαριαίο θάνατο.

Β.Γ.Μ.


NEWSLETTER