Τετάρτη, 26 Μαϊος 2021 21:32

Συγκλονισμένη παραμένει η Οιχαλία από τον χαμό των δύο 20χρονων σε τροχαίο (βίντεο)

Συγκλονισμένη παραμένει η Οιχαλία από τον χαμό των δύο 20χρονων σε τροχαίο (βίντεο)

 

Κρίμα! Κρίμα! Κρίμα! Πώς αλλιώς να εκφράσει κανείς με λέξεις την οδύνη για τον αδόκητο χαμό δύο 20χρονων φίλων από την Οιχαλία σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα το βράδυ της Τρίτης, στην παλιά εθνική οδό Καλαμάτας - Τρίπολης, στο ύψος του Αγίου Κωνσταντίνου Αρφαρών.

Οι δύο νέοι, ο Βασίλης Δημητρακόπουλος (γιος του αντιδημάρχου Οιχαλίας) και ο Γιώργος Τσακίρης, οδηγός του αυτοκινήτου, λίγο πριν τις 10 το βράδυ επέστρεφαν στα σπίτια τους στην Οιχαλία. Στο ύψος του Αγίου Κωνσταντίνου ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος, αυτό έφυγε από το δρόμο και προσέκρουσε με δύναμη αρχικά σε μια ελιά, ενώ στη συνέχεια εκσφενδονίστηκε πάνω στο μαντρότοιχο σπιτιού. Η σφοδρότητα της σύγκρουσης ήταν τέτοια που το αυτοκίνητο διαλύθηκε από την αριστερή του πλευρά. Οι δύο νέοι σκοτώθηκαν επί τόπου.

Η είδηση του χαμού τους σόκαρε την τοπική κοινωνία και βύθισε στο πένθος την Οιχαλία και τον Μελιγαλά. Η ομάδα του Εθνικού Μελιγαλά αποχαιρέτησε τους δύο αθλητές της μέσω Facebook, με τα εξής λόγια: “Δεν υπάρχουν λόγια, δυο παιδιά δικά μας, δυο παιδιά που μεγάλωσαν στην ακαδημία μας, έφυγαν τόσο άδικα από τη ζωή μετά από τροχαίο. Οι προπονήσεις της Ακαδημίας μας αναστέλλονται μέχρι νεωτέρας. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή τους και να δώσει κουράγιο στις οικογένειές τους. Κρίμα, κρίμα, κρίμα”.

Σήμερα σε κλίμα οδύνης συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στον Βασίλη Δημητρακόπουλο στην Αγία Τριάδα Οιχαλίας, ενώ από εκεί θα αποχαιρετήσουν την Πέμπτη στις 11:30 π.μ. και τον Γιώργο Τσακίρη με την ευρύτερη περιοχή της Οιχαλίας να παραμένει συγκλονισμένη, καθώς μέσα σε λίγες στιγμές χάθηκαν δύο πολύ αγαπητά παιδιά.