Παρασκευή, 05 Απριλίου 2013 14:11

Νέα στοιχεία για το μοιραίο δυστύχημα της 19χρονης Μαρίας Χριστοπούλου στο Βασιλικό

Γράφτηκε από την
Νέα στοιχεία για το μοιραίο δυστύχημα της 19χρονης Μαρίας Χριστοπούλου στο Βασιλικό

Νέα δεδομένα προκύπτουν σχετικά με τις συνθήκες του μοιραίου τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε στις 29 Νοεμβρίου του 2012 και στοίχισε τη ζωή της 19χρονης Μαρίας Χριστοπούλου από τον Πύργο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews, η οικογένεια της άτυχης 19χρονης, αξιοποιώντας πληροφορίες και μαρτυρίες, προχώρησε στη διερεύνηση των πτυχών του μοιραίου δυστυχήματος με τη συνδρομή και πραγματογνωμόνων και κατέληξε στο ότι υπάρχει εμπλοκή και τρίτου οχήματος στο τροχαίο με καταλυτική επιρροή, ο οδηγός του οποίου φέρεται να εγκατέλειψε τον τόπο του δυστυχήματος.

Σύμφωνα με μαρτυρίες που επικαλείται το οικογενειακό περιβάλλον της 19χρονης Μαρίας Χριστοπούλου, ο ηλικίας περίπου 45 ετών οδηγός ενός μαύρου Golf φέρεται  να είχε σταθμεύσει δεξιά του οδοστρώματος (ίδια κατεύθυνση με το όχημα Smart της 19χρονης Μαρίας) και επιχειρούσε να εισέλθει στον δρόμο.

Πιθανολογείται πώς είτε συγκρούστηκε με το Smart της 19χρονης Μαρίας είτε προέβαλε καθοριστικό εμπόδιο που συνέβαλε στην πρόκληση σύγκρουσης του Smart με το κόκκινο ΙΧ μάρκας Passat που κατευθυνόταν προς Tσακώνα. Σύμφωνα με τις ίδιες μαρτυρίες, ο οδηγός του Golf ελάχιστα λεπτά μετά τη σύγκρουση εγκατέλειψε το σημείο προς αντίθετη κατεύθυνση (Τσακώνα).

Ακολουθεί και η επίσημη ανακοίνωση της οικογένειας, μέσω της οποίας ζητά πληροφορίες για να χυθεί φως στην υπόθεση.

«Αναζητώνται μάρτυρες και πληροφορίες για ΙΧ επιβατικό μαύρο Golf -καινούριο μοντέλο- οδηγούσε ένας άνδρας εύσωμος, ηλικίας περίπου 45-50 ετών, και ενεπλάκη σε θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα την "29.11.21012 ώρα 16:25 περίπου, στην Εθνική Οδό Καλό Νερό-Τσακώνα, έξω από το Βασιλικό Μεσσηνίας με ένα Passat κόκκινο και ένα Smart μπλε. Με θύμα τη 19χρονη Μαρία Χριστοπούλου, ο οποίος εγκατέλειψε τόπο ατυχήματος γυρίζοντας με κατεύθυνση προς Τσακώνα.

Τηλ. 6944202384. Ευαγγελία Βλαχοπούλου"

Πηγή: patrisnews.gr


NEWSLETTER