Τρίτη, 24 Αυγούστου 2021 14:40

Μεσσηνία: Εκλεψαν χρυσαφικά και χρήματα από Ιταλούς στο Βασιλίτσι

Γράφτηκε από την

Χρυσαφικά αξίας 1.200 ευρώ και 500 ευρώ σε μετρητά έκλεψαν άγνωστοι το βράδυ της Παρασκευής από Ιταλούς στο Βασιλίτσι.

Την καταγγελία αυτή έκανε στην “Ε” κάτοικος της ευρύτερης περιοχής, ενώ το επιβεβαιώνει και η Αστυνομία, όπου το ζευγάρι των Ιταλών παραθεριστών κατήγγειλε την κλοπή. Οι Ιταλοί έμεναν σε ενοικιαζόμενα δωμάτια στο Βασιλίτσι του Δήμου Πύλου - Νέστορος και την ώρα που έλειπαν, οι δράστες παραβίασαν την μπαλκονόπορτα και τους έκλεψαν.

Ωστόσο, δεν φαίνεται να υπάρχει καταγγελία στην Αστυνομία για τη διάρρηξη σπιτιού στην ίδια περιοχή, όπου -σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα- οι ιδιοκτήτες επιστρέφοντας από μία οικογενειακή βόλτα το βρήκαν ανοιχτό μετά από επιδρομή διαρρηκτών. Ο ίδιος καταγγέλλων σημειώνει επίσης ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνουν τέτοια γεγονότα στην περιοχή και πως οι κάτοικοι υποψιάζονται πως υπάρχει οργανωμένη ομάδα που παρακολουθεί και δίνει σήμα για δράση σε συνεργούς της.

ΚΛΟΠΗ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΑΝΔΡΕΑ

Η Αστυνομία επιβεβαιώνει μία ακόμα κλοπή από άγνωστους δράστες το περασμένο Σάββατο σε εξοχικό σπίτι, στον Αγιο Ανδρέα του Δήμου Μεσσήνης. Εκεί οι κλέφτες μπήκαν από ανασφάλιστο παράθυρο και έκλεψαν χρυσαφικά αξίας 500 ευρώ και 350 ευρώ σε μετρητά.