Τρίτη, 30 Ιουλίου 2013 08:20

Εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση σε τσιγγάνικους καταυλισμούς στη Μεσσηνία (συνεχής ενημέρωση)

Γράφτηκε από την
Εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση σε τσιγγάνικους καταυλισμούς στη Μεσσηνία (συνεχής ενημέρωση)

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα αστυνομική επιχείρηση εκκένωσης του καταυλισμού των τσιγγάνων στην Αγία Τριάδα Καλαμάτας.

 Εδώ και μισή ώρα περίπου 2 διμοιρίες των ΜΑΤ με τη συνδρομή της Δημοτικής Αστυνομίας και παρουσία εισαγγελέα, αλλά και κοινωνικών λειτουργών βρίσκονται στην περιοχή Παλιάμπελα της Αγίας Τριάδας και επιχειρούν να απομακρύνουν τους τσιγγάνους και να κατεδαφίσουν τις παράγκες τους με σκοπό να εκτελέσουν τα πρωτόκολλα διοικητικής αποβολής που έχουν εκδοθεί εδώ και πολύ καιρό.

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.



09:20 Σύμφωνα με πληροφορίες εντός της μέρας αναμένεται να υπάρξει επέμβαση αστυνομικών δυνάμεων και σε άλλους καταυλισμούς στη Μεσσηνία πραγματοποιώντας ελέγχους για πάσης φύσεως παραβάσεις και αδικήματα, ανάλογη αυτών που πραγματοποιήθηκαν χθες σε Κόρινθο και Αργος.

11:20 Αυτή την ώρα συνεργεία της ΔΕΗ συνοδευόμενα από αστυνομικές δυνάμεις πραγματοποιούν ελέγχους για κρούσματα ρευματοκλοπής σε τσιγγάνικους καταυλισμούς στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσήνης.

11:32 Χωρίς ιδιαίτερες αντιδράσεις προχωράει αυτή την ώρα η διαδικασία κατεδάφισης παραπηγμάτων στον τσιγγάνικο καταυλισμό στα Παλιάμπελα. Πρόβλημα φαίνεται να υπάρχει αυτή τη στιγμή με ένα κτίσμα που διαμένουν τσιγγάνοι στην περιοχή, το ιδιοκτησιακό καθεστώς του οποίου δεν είναι ξεκάθαρο.

Περισσότερα σε λίγο...

 


NEWSLETTER