Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2022 12:10

Μεσσηνία: Σύλληψη 37χρονου Ρομά για τον πυροβολισμό της ανιψιάς του

Μεσσηνία: Σύλληψη 37χρονου Ρομά για τον πυροβολισμό της ανιψιάς του

Ο 37χρονος Ρομά που είχε πυροβολήσει στις 6 του περασμένου Ιουλίου πάνω σε καβγά την 29χρονη ανιψιά του γιατί, σύμφωνα με μαρτυρίες, δεν του έδινε 5 ευρώ, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Καλαμάτας το απόγευμα της Πέμπτης, στη Φαρακλάδα Τριφυλίας.

Η σύλληψή του έγινε με ένταλμα της ανακρίτριας Καλαμάτας, για απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράνομη οπλοφορία και παράνομη οπλοχρησία.

Ο καβγάς, που σε αυτόν φέρονται να είχαν εμπλακεί ακόμα ο πατέρας της παθούσας και η γυναίκα του δράστη, έγινε στην τσιγγάνικη συνοικία της Μεσσήνης, κοντά στο κέντρο της πόλης. Μάλιστα, χθες, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας προσήγαγαν με ένταλμα βίαιης προσαγωγής και την 20χρονη σύζυγο του 37χρονου, για να καταθέσει ως μάρτυρας. Ο πυροβολισμός από το θείο της παθούσας με κυνηγετικό όπλο από πολύ κοντινή απόσταση είχε τραυματίσει σοβαρά στην κνήμη τη νεαρή γυναίκα προκαλώντας ζημιές στους ιστούς και το κόκαλο της δεξιάς γάμπας -με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε πολύωρο χειρουργείο και να νοσηλευτεί στο Νοσοκομείο Καλαμάτας. Ο 37χρονος αφού είχε αρπάξει το όπλο και πυροβολήσει την ανιψιά του, έφυγε και έκτοτε κρυβόταν προκειμένου να γλιτώσει τη σύλληψη.

Ν.Κ.