Δευτέρα, 07 Νοεμβρίου 2022 22:01

Θρίλερ με θαμμένο πτώμα σε παραλία της Κυπαρισσίας - Ισχυρές ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας

Θρίλερ με θαμμένο πτώμα σε παραλία της Κυπαρισσίας - Ισχυρές ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας

Σε εγκληματική ενέργεια, απ’ ό,τι δείχνουν όλα τα στοιχεία, οφείλεται ο θάνατος νεαρού άνδρα, το πτώμα του οποίου βρέθηκε τυχαία σημέρα το μεσημέρι στην παραλία του Καρτελά στην Κυπαρισσία, όπως πρώτο παρουσίασε το eleftheriaonline.gr

Το μισοθαμμένο στην άμμο πτώμα εντόπισε σκύλος κατοίκου της περιοχής, ο οποίος συνηθίζει να πηγαίνει καθημερινά στην περιοχή για περπάτημα.

Αμέσως ειδοποίησε τις αστυνομικές αρχές και σήμανε συναγερμός, καθώς ήδη τα πρώτα στοιχεία ήταν προς την κατεύθυνση της εγκληματικής ενέργειας.

Ο χώρος αποκλείστηκε και στο σημείο βρέθηκαν λίγη ώρα αργότερα αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας και του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών χτενίζοντας την περιοχή για ευρήματα.

Επίσης στο σημείο βρέθηκαν ο περιφερειακός αστυνομικός διευθυντής Πελοποννήσου ταξίαρχος Παναγιώτης Πούπουζας και ο διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας ταξίαρχος Ηλίας Αξιοτόπουλος, αλλά και ο ιατροδικαστής Κορίνθου.

Παράλληλα ξεκίνησαν οι έρευνες των αστυνομικών αρχών αρχικά για να εντοπιστεί η ταυτότητα του θύματος, αλλά και προς πάσα κατεύθυνση με διάφορες προσαγωγές.

Φαίνεται να ανήκει σε άνδρα ηλικίας 40-45 ετών μετρίου αναστήματος.

Με το πρώτο φως της ημέρας αναμένεται να συνεχιστούν οι έρευνες στην περιοχή, σε μια προσπάθεια να βρεθεί οποιοδήποτε στοιχείο που θα μπορούσε να ρίξει φως στην υπόθεση.

Το θαμμένο πτώμα ανακάλυψε ο σκύλος του Χρήστου Ράμμου, ο οποίος σε καθημερινή βάση πάει στη συγκεκριμένη παραλία για βόλτα.

Μιλώντας στην «Ε» περιέγραψε τι έγινε: «Όπως κάνω την καθιερωμένη βόλτα κάθε μέρα και φέρνω το σκύλο μου εδώ πέρα, την ώρα που αράζω, υπήρχε αίμα πάνω στο δρόμο. Ανακαλύπτω και μια κηλίδα δεξιά από το δρόμο και φαινόταν κάτι σαν σύρσιμο, αλλά δε δίνω βάση. Σε μια φάση βλέπω το σκύλο μου πάνω από το πτώμα να μυρίζει, του φώναξα "μη Ράμπο, τι είναι εκεί Ράμπο". Πάω πιο πέρα και τι να δω; Ένα θαμμένο πτώμα που φαινόταν μόνο η κάλτσα και λίγο η γάμπα του και ενημέρωσα τις αρχές».

Επειδή μάλιστα δεν είχε κινητό τηλέφωνο μαζί του φώναξε δύο Γερμανούς που ήταν λίγο πιο μακριά, κάλεσαν το 112 και στη συνέχεια τους συνέδεσαν με την Αστυνομία.

Να σημειωθεί ότι χθες το απόγευμα είχε πάει πάλι στην περιοχή, αλλά δεν είδε κάτι. Όπως είπε, επειδή κάθεται στο ίδιο σημείο κάθε μέρα, αν υπήρχε κάτι σίγουρα θα το έβλεπε.

Κ.Μπ.