Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2022 12:41

Καλαμάτα: Δύο πτώματα βρέθηκαν σε νταμάρι στα Λέικα (Βίντεο+φωτογραφίες)

Γράφτηκε από τον

 

Τραγικός επίλογος γράφτηκε το μεσημέρι της Παρασκευής για τον γνωστό μηχανικό - εργολάβο δημοσίων έργων Γιάννη Ηλιόπουλο και την σύζυγό του, συνταξιούχο εκπαιδευτικό Γεωργία Γιαλαμά.

Τα οικονομικά προβλήματα που φέρεται να αντιμετώπιζαν το τελευταίο διάστημα στάθηκαν ικανά να τους λυγίσουν και να τους οδηγήσουν στο να βάλουν τέλος στη ζωή τους πολύ κοντά στο σπίτι τους, στο νταμάρι των Λεΐκων.

Τους δύο φαίνεται ότι τους αναζητούσαν από το βράδυ της Πέμπτης άτομα του περιβάλλοντός τους, γεγονός που είχε δημιουργήσει ανησυχία για την τύχη τους.

Λίγο πριν τις 12 χθες το μεσημέρι, γυναίκα από το περιβάλλον τους εντόπισε αρχικά το αυτοκίνητό τους, που ήταν σταθμευμένο στο νταμάρι, στο πιο πάνω επίπεδο.

Λίγα μέτρα πιο πέρα βρέθηκε νεκρή η 68χρονη εκπαιδευτικός χωρίς να φέρει οποιοδήποτε τραύμα, γεγονός που οδηγεί τις Αρχές στο συμπέρασμα, ότι έβαλε τέλος στη ζωή της παίρνοντας κάποια φαρμακευτική ουσία.

Ο 70χρονος εργολάβος βρέθηκε νεκρός, έχοντας κατακρημνιστεί από την κορυφή στο νταμάρι σε βάθος περίπου 30 μέτρων και για την ανάσυρσή του χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαμάτας.

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Με βάση τα ευρήματα στη σκηνή του τραγικού περιστατικού οι αστυνομικές Αρχές από την πρώτη στιγμή απέκλεισαν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, ενώ οι ακριβείς απαντήσεις για τον χρόνο και τις συνθήκες του θανάτου θα δοθούν τόσο από τη νεκροψία - νεκροτομή, όσο και από τις τοξικολογικές εξετάσεις.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, στο σπίτι του ζευγαριού βρέθηκε σημείωμα στο οποίο αφενός υπήρχαν αναφορές στους λόγους που τους οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα, αλλά και με σημειώσεις σε απολογητικό ύφος προς το συγγενικό και φιλικό τους περιβάλλον για όλη την κατάσταση, στην οποία οδηγήθηκαν.

Δ.Πλ.