Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2023 13:44

Καλαμάτα: 43χρονος έπαιζε μουσική σε καταστήματα και πλάσαρε κοκαΐνη

Καλαμάτα: 43χρονος έπαιζε μουσική σε καταστήματα και πλάσαρε κοκαΐνη

 

Με κοκαΐνη που ξεπερνά σε αξία τα 5.800 ευρώ συνελήφθη ένας 43χρονος Έλληνας στην Καλαμάτα, ο οποίος έπαιζε μουσική σε παραλιακά μαγαζιά και παράλληλα φέρεται να προμήθευε σταθερούς πελάτες “ανεβάζοντας” τη διασκέδασή τους.  

Ο 43χρονος συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, ύστερα από εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα που διεξήγαγαν τα στελέχη της υπηρεσίας, αξιοποιώντας κατάλληλα και συνδυαστικά στοιχεία. Έτσι προέκυψε ότι ο συλληφθείς, τουλάχιστον τον τελευταίο μήνα, δραστηριοποιείτο στη διακίνηση κοκαΐνης σε κύκλους της νυχτερινής διασκέδασης στην Καλαμάτα. Μάλιστα, όπως αναφέρουν πληροφορίες, η πελατεία του ήταν κυρίως μανιώδεις χρήστες κοκαΐνης, που ήταν πρόθυμοι να πληρώσουν τα 100 ευρώ που χρέωνε για ένα γραμμάριο από το συγκεκριμένο ναρκωτικό.  

Χθες, ο 43χρονος οδηγήθηκε στην εισαγγελέα και σήμερα το μεσημέρι αναμένεται να απολογηθεί στην ανακρίτρια Καλαμάτας.

Εν τω μεταξύ, στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης που στήθηκε από τη Δίωξη Ναρκωτικών για τη σύλληψή του, έγιναν έφοδοι στο σπίτι του, καθώς και σε ένα παντοπωλείο ιδιοκτησίας του, και κατασχέθηκαν: α) ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού βάρους 58,4 γραμμαρίων. β) Το κινητό του τηλέφωνο και γ) το χρηματικό ποσό των 1.500 ευρώ, ως προερχόμενο από τη διακίνηση της κοκαΐνης.

Ν.Κ.