Σάββατο, 19 Αυγούστου 2023 08:29

57χρονος Ελληνας στη Μεσσήνη καλλιεργούσε φυτά χασίς σε γλάστρες

 

Δύο φυτά χασίς σε γλάστρες καλλιεργούσε ένας 57χρονος Έλληνας στη Μεσσήνη, ο οποίος συνελήφθη το πρωί της Πέμπτης από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας.

Οι αστυνομικοί ερεύνησαν το σπίτι του συλληφθέντα όπου βρήκαν τα 2 φυτά χασίς ύψους έως 1,4 μέτρα, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

 

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ

Επίσης, το πρωί της Πέμπτης συνελήφθησαν από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ για κατοχή μικροποσοτήτων ναρκωτικών -σε τρεις ξεχωριστές περιπτώσεις- 3 Έλληνες, ηλικίας 26, 37 και 54 ετών, στον Άγ. Κωνσταντίνο του Δήμου Καλαμάτας και στην εθνική οδό Καλαμάτας-Σπάρτης κοντά στα Μενινά Ταϋγέτου. Κατασχέθηκαν συνολικά 1,5 γραμ. χασίς και 1,2 γραμ. ηρωίνης.

Ακόμη, το πρωί της Πέμπτης συνελήφθησαν στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς του οικείου Τμήματος Τροχαίας, δύο 20χρονοι Έλληνες από την Αθήνα, οι οποίοι κατείχαν από κοινού ποσότητες χασίς, συνολικού βάρους 22,1 γραμ. Επιπλέον, κατά τον τροχονομικό έλεγχο προέκυψε ότι ο ένας από τους δύο και οδηγός του αυτοκινήτου όπου επέβαιναν, δεν είχε καν δίπλωμα οδήγησης…

Ν.Κ.