Παρασκευή, 05 Απριλίου 2024 08:33

Μεσσήνη: Συνεχίζονται οι έρευνες για τη ληστεία στο περίπτερο

 

Συνεχίζονται οι έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας για τη σύλληψη των 3 δραστών της ένοπλης ληστείας, που διαπράχθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης σε περίπτερο 24ωρης λειτουργίας, στο κέντρο της Μεσσήνης.   

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί που διερευνούν την υπόθεση αξιολογούν τις καταθέσεις και το βιντεοληπτικό υλικό που έχουν συγκεντρώσει, εστιάζοντας την προσοχή τους στις περιγραφές των ληστών, πώς έδρασαν και τυχόν λεπτομέρειες που θα βοηθήσουν στον εντοπισμό τους.

Η ληστεία θυμίζουμε ότι έγινε λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα της Τετάρτης, όταν 3 άνδρες πάρκαραν απέναντι από το περίπτερο το αυτοκίνητο που είχαν κλέψει ελάχιστη ώρα νωρίτερα μέσα από την πόλη της Μεσσήνης, φόρεσαν κουκούλες full face και απείλησαν με δίκαννο την υπάλληλο, λέγοντάς της επιτακτικά “φέρε μας τα λεφτά”. Στο μεταξύ, η γυναίκα βλέποντας από απέναντι τους δράστες να κατεβαίνουν από το αυτοκίνητο ένοπλοι και να βάζουν τις κουκούλες, κλείδωσε την πόρτα του περιπτέρου και ξάπλωσε στο πάτωμα. Οι ληστές έσπασαν με το κοντάκι του κυνηγετικού όπλου το προστατευτικό τζάμι για τον Covid-19 και άρπαξαν το συρτάρι της ταμειακής μηχανής το οποίο περιείχε 500 ευρώ, καθώς και πακέτα με τσιγάρα.

Ν.Κ.