Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2024 08:48

Ομάδα τεσσάρων Ρομά με κλοπές σε όλη τη Μεσσηνία

Ομάδα τεσσάρων Ρομά με κλοπές σε όλη τη Μεσσηνία

 

Σε όλη τη Μεσσηνία “χτυπούσαν” 4 Ρομά, που ταυτοποιήθηκαν ως δράστες κλοπών από την Ασφάλεια Καλαμάτας.

Πρόκειται για άτομα ηλικίας από 20 έως 38 ετών σε βάρος των οποίων έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και απόπειρες.

Ειδικότερα στις 16 Απριλίου στο Καπλάνι είχαν κλέψει από κατάστημα νωπά κρέατα αξίας 650 ευρώ, έναν τενεκέ λάδι και το ποσό των 70 ευρώ. Δύο μέρες αργότερα προσπάθησαν ανεπιτυχώς να διαρρήξουν σπίτι στον Λαγκουβάρδο και αντίστοιχα στις 20 Απριλίου αποπειράθηκαν να διαρρήξουν σπίτι στον Μάραθο. Στις 21 Απριλίου έκλεψαν 100 ευρώ από σπίτι στο Βλαχόπουλο. Παράλληλα στις 17 και 18 Απριλίου είχαν κλέψει πινακίδες κυκλοφορίας από αυτοκίνητα σε Μεσσήνη και Γιάλοβα.

ΕΞΙΧΝΙΑΣΤΗΚΕ ΚΛΟΠΗ ΣΤΟ ΦΙΛΙΑ

Μία υπόθεση κλοπής, που έγινε την Τρίτη στο Φίλια του Δήμου Οιχαλίας εξιχνίασε το τοπικό αστυνομικό τμήμα. Ως δράστης φέρεται 45χρονος, ο οποίος μπήκε σε σπίτι από ανασφάλιστο παράθυρο και άρπαξε ένα πορτοφόλι που περιείχε 160 ευρώ, τραπεζικές κάρτες και προσωπικά έγγραφα, καθώς και μία τσάντα που περιείχε επίσης τραπεζικές κάρτες και άλλα έγγραφα,

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.

ΕΚΛΕΒΕ ΑΠΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ

Τρόφιμα από σούπερ μάρκετ στην οδό Κρήτης στην Καλαμάτα έκλεψε μία 60χρονη, η οποία συνελήφθη το μεσημέρι της Τετάρτης από την Ασφάλεια Καλαμάτας. Τα προϊόντα επιστράφηκαν στο κατάστημα, ενώ όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα η 60χρονη είχε εμπλακεί σε υπόθεση κλοπής ξανά από σούπερ μάρκετ τον περασμένο Φεβρουάριο.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΣΤΗΝ ΕΛΑΙΑ

Έναν 27χρονο συνέλαβαν το απόγευμα της Τετάρτης στην Ελαία οι αστυνομικοί της Β΄ Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, καθώς είχε στην κατοχή του 5,3 γραμμάρια χασίς, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας.