Σάββατο, 29 Μαρτίου 2014 19:29

Καλαμάτα: Πιάστηκαν δύο τσιγγάνοι με 1.000 δόσεις ηρωίνης

Γράφτηκε από την
Καλαμάτα: Πιάστηκαν δύο τσιγγάνοι με 1.000 δόσεις ηρωίνης

Με περισσότερες από 1.000 δόσεις ηρωίνης στην τσέπη του σακακιού του κυκλοφορούσε 31χρονος τσιγγάνος, ο οποίος συνελήφθη μαζί με 44χρονο ομόφυλό του από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας.

Οι δυο τους -όπως αναφέρουν πληροφορίες- θα πωλούσαν 110,2 γραμμάρια ηρωίνη σε βραχάκι, σε υποψήφιο αγοραστή. Η αγοραπωλησία θα γινόταν προχθές το απόγευμα στο πάρκινγκ του σούπερ μάρκετ Μαρινόπουλος, στην οδό Αθηνών στη Καλαμάτα. Ομως οι δύο τσιγγάνοι ατύχησαν, καθώς στη θέση του αγοραστή έσκασαν μπροστά τους οι αστυνομικοί και τους συνέλαβαν. Οπως μάθαμε τους συλληφθέντες παρακολουθούσε η Δίωξη Ναρκωτικών γιατί υπήρχαν πληροφορίες ότι πωλούν ηρωίνη σε χρήστες. Ετσι κλείστηκε ένα ραντεβού για να τους τσακώσουν με μεγάλη ποσότητα και ο υποψήφιος αγοραστής προκειμένου να τους πείσει πούλησε παραμύθι ότι την θέλει όλη. Μαζί με την ηρωίνη κατασχέθηκαν και 3 κινητά τηλέφωνα, που σύμφωνα με τους αστυνομικούς χρησίμευαν για να κλείνουν τα ραντεβού με τους χρήστες.  

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν χθες στον εισαγγελέα Καλαμάτας ο οποίος τους απήγγειλε κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ηρωίνης από κοινού και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν στον ανακριτή τη Δευτέρα. 

 

 


NEWSLETTER