Τετάρτη, 20 Αυγούστου 2014 07:45

Σκοτεινή υπόθεση με δύο νεκρούς στη Μάνη

Γράφτηκε από την
Σκοτεινή υπόθεση με δύο νεκρούς στη Μάνη

Δύο νεκροί βρέθηκαν σε δύσβατη περιοχή στην Μάνη εντός των ορίων όπου διεξάγονταν έρευνες για την ανεύρεση ενός 26χρονου Μεσσήνιου και του 25χρονου φίλου του από τη Σάμο. Τα πτώματα εντοπίστηκαν λίγο πριν νυχτώσει και έτσι ήταν δύσκολο να αναγνωριστούν επισήμως. Η Αστυνομία ερευνά όλα τα ενδεχόμενα και δεν αποκλείει να ήταν εγκληματική ενέργεια.

Σήμερα ο ιατροδικαστής θα ερευνήσει τα αίτια θανάτου και για να μην αλλοιωθούν τα στοιχεία, η Αστυνομία φύλαγε όλη τη νύχτα την περιοχή που βρέθηκαν οι νεκροί. 

Οι αρχές εντόπισαν τα πτώματα αναζητώντας δύο νέους που είχαν εξαφανιστεί από χθες τα ξημερώματα. Η τελευταία φορά που κάποιος άκουσε τους δύο νέους ήταν γύρω στις 12.30 τα ξημερώματα της Τρίτης. Οι δύο νεαροί ειδοποίησαν συγγενείς τους ότι θα πάνε με τη μηχανή στην Κοσκάραγα. Εκείνη την ώρα, όπως αναφέρουν κάποιες πληροφορίες, ήταν στη Μικρή Μαντίνεια και από εκεί και μετά κανένας δεν είδε ή άκουσε τίποτα. Χθες το μεσημέρι οι γονείς του 26χρονου μαζί με συγγενή του 25χρονου πήγαν στην Ασφάλεια Καλαμάτας και δήλωσαν την εξαφάνισή τους.

Αργότερα ο αδερφός του εξαφανισμένου Μεσσήνιου κοινοποίησε τα στοιχεία του 26χρονου στο Facebook κάνοντας έκκληση στους διαδικτυακούς φίλους τους να βοηθήσουν στην ανεύρεσή του. Σύμφωνα με την ανάρτησή του αγνοείται ο  αδερφός του Κώστας Σγούρος και ο 25χρονος φίλος του Γιάννης Κομμάτης. 

Η αναζήτηση των αγνοούμενων ξεκίνησε στις 3 μετά το μεσημέρι από ομάδες αστυνομικών της Ασφάλειας μαζί με την ΟΠΚΕ, 5 πυροσβέστες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαμάτας και 2 της ΕΜΑΚ από την Αθήνα, οι οποίοι έφεραν μαζί τους και δύο ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους. Επίσης, στις έρευνες συμμετείχαν και εθελοντές της ομάδας "ΓΑΙΑ" Μάνης, καθώς και της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, που μαζί με αστυνομικούς και πυροσβέστες άρχισαν τις έρευνες σε όλους τους δρόμους και παράδρομους από την περιοχή της Καλαμάτας μέχρι και την Καρδαμύλη, χωρισμένοι σε ομάδες. 

Ν.Κ.


NEWSLETTER