Τετάρτη, 06 Μαϊος 2015 11:50

Σύλληψη 3 τσιγγάνων για ληστεία στου "Παναγάκια"

Τσιγγάνοι επιτέθηκαν σε 2 περαστικούς που σταμάτησαν στου “Παναγάκια και τους έκλεψαν ένα κινητό και μια αλυσίδα λαιμού.

Η αστυνομία συνέλαβε 3 από τους δράστες και αναζητεί τους υπόλοιπους. Ο ένας από τους δράστες προσπάθησε να διαφύγει με αγροτικό και συνελήφθη μετά από άγρια καταδίωξη στη Θουρία με 22 γραμμάρια ηρωίνης. 

Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στην αστυνομία, τα δύο θύματα σταμάτησαν στην εθνική οδό Ασπρόχωμα - Μεσσήνη, στο ύψος του "Παναγάκια" για την ανάγκη τους. Εκεί δέχθηκαν απρόκλητα επίθεση από ομάδα τσιγγάνων. Οι τσιγγάνοι, που κρατούσαν ξύλα, τους πήραν ένα κινητό και μια αλυσίδα λαιμού. Σύμφωνα με πληροφορίες τα θύματα διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους. Στη συνέχεια επενέβη η αστυνομία και συνέλαβε δύο από τους τσιγγάνους. Ακολούθησε άγριο κυνηγητό αυτοκινήτου το οποίο οδηγούσε τσιγγάνος. Η καταδίωξη τερμάτισε σε… μάντρα στη Θουρία όπου έπεσε το αυτοκίνητο του τσιγγάνου. Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν και βρήκαν 22 γραμμάρια ηρωίνης. Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των υπολοίπων δραστών.