Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2015 11:44

62 συλλήψεις σε αστυνομικές επιχειρήσεις στην Πελοπόννησο

Γράφτηκε από την

Συνολικά 62 άτομα συνελήφθησαν σε αστυνομικές επιχειρήσεις που οργανώθηκαν στους 5 νομούς της Περιφέρειας, μεταξύ αυτών και 17 στη Μεσσηνία. Συνολικά ελέγχθηκαν 1.071 άτομα και προσήχθησαν 168 σε όλη την Περιφέρεια.

Επίσης έγιναν έλεγχοι σε 850 οχήματα, ενώ βεβαιώθηκαν συνολικά 389 παραβάσεις: 381 του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, 5 του Υγειονομικού Κανονισμού, 2 στέρησης άδειας λειτουργίας μουσικής και μία παράβαση στέρησης άδειας λειτουργίας κτηνοτροφικής μονάδας.

Στη Μεσσηνία τώρα, τα 17 άτομα που συνελήφθησαν είναι: Μία 50χρονη Ελληνίδα στην Πύλο, γιατί σε βάρος της εκκρεμούσε από τον περασμένο Απρίλιο ένταλμα σύλληψης της ανακρίτριας Καλαμάτας για ναρκωτικά. 5 τσιγγάνοι για ρευματοκλοπή. 4 Ελληνες για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. 2 Ελληνες για παραβάσεις του Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού. 1 Ελληνας στους Γαργαλιάνους για παράβαση του Υγειονομικού Κανονισμού. Και 4 αλλοδαποί οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.