Τρίτη, 31 Μαϊος 2016 09:16

30 συλλήψεις για χασίς και κοκαΐνη σε Μεσσήνη, Καλαμάτα και Αττική

Γράφτηκε από την
30 συλλήψεις για χασίς και κοκαΐνη σε Μεσσήνη, Καλαμάτα και Αττική

Κοκαΐνη και χασίς στην Πελοπόννησο και στην Αττική διακινούσε η εγκληματική οργάνωση που εξαρθρώθηκε χθες από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Μεσσηνίας μετά από μεγάλη προετοιμασία και επιχείρηση της Ασφάλειας και ειδικότερα του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, συνελήφθησαν 30 άνδρες και γυναίκες, από τους οποίους 1-2 είναι αλλοδαποί, στη Μεσσήνη, την Καλαμάτα και την Αθήνα. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι περισσότερες συλλήψεις έγιναν στη Μεσσήνη, ενώ εμπλέκονται και φυλακισμένοι για παλαιότερες υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών. Υπενθυμίζουμε ότι και στο παρελθόν η Αστυνομία είχε εξαρθρώσει συμμορία  που διακινούσε ναρκωτικά στη Μεσσήνη. 

Στη χθεσινή επιχείρηση οι αστυνομικοί δεν βρήκαν μεγάλες ποσότητες χασίς και κοκαΐνης στα σπίτια των συλληφθέντων, αλλά θεωρούν την υπόθεση “δεμένη” καθώς υπάρχουν μαγνητοφωνημένες τηλεφωνικές συνομιλίες. Αξίζει να σημειωθεί ότι κατασχέθηκαν και αυτοκίνητα, με τα οποία γινόταν η διακίνηση του χασίς και της κοκαΐνης σε Πελοπόννησο και Αττική.

Επίσημες ανακοινώσεις για τη μεγάλη επιτυχία της εξάρθρωσης της εγκληματικής οργάνωσης αναμένεται να γίνουν σήμερα το πρωί από αξιωματικούς της Αστυνομίας στη Διεύθυνση Μεσσηνίας.


NEWSLETTER