Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2020 16:46

Μεσσηνία: Η μείωση της ποινής έφερε αποφυλάκιση για Βούλγαρο κλέφτη

Γράφτηκε από την
Μεσσηνία: Η μείωση της ποινής έφερε αποφυλάκιση για Βούλγαρο κλέφτη

 

Ενοχος και σε δεύτερο βαθμό κρίθηκε από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων ένας... φιλότεχνος Βούλγαρος κατηγορούμενος, για κλοπές στο Αμπελόφυτο και το Διαλισκάρι Γαργαλιάνων.

Βέβαια, με τη μείωση της ποινής του σε φυλάκιση 2 χρόνων, από κάθειρξη 6 χρόνων στην οποία είχε καταδικαστεί πρωτόδικα, θα πληρώσει τη διαφορά για τους μήνες που απομένουν έως την έκτιση της ποινής και θα βγει από τη φυλακή.

Πάντως ο 30χρονος Βούλγαρος αυτή τη φορά φάνηκε ειλικρινής και δεν αρνήθηκε ότι αυτός έκλεψε τα σπίτια, αν και στο πρώτο δικαστήριο τα είχε φορτώσει στον αδελφό του, ο οποίος όμως έτσι κι αλλιώς είχε αθωωθεί.

Ο Βούλγαρος διαρρήκτης ξεκίνησε πολύ νωρίτερα να μπαίνει σε σπίτια και παλιότερα είχε καταδικαστεί και για άλλη κλοπή στο χωριό Φλόκα, απ’ όπου πήρε... λεμόνια.

Στο Διαλισκάρι Γαργαλιάνων πήρε και ζωγραφικούς πίνακες. Για αυτή την κλοπή κατηγόρησε στην Αστυνομία τον αδελφό του, με τον οποίο παραδέχτηκε ότι δεν τα πήγαιναν και τόσο καλά. Σε εκείνο το σπίτι ο καταδικασθείς μπήκε από το παράθυρο του μπάνιου αφήνοντας τα αποτυπώματά του. Είχε κλέψει από μέσα μια καραμπίνα, μια τηλεόραση, δύο αλυσοπρίονα, εργαλεία και... τα έργα ζωγραφικής της κόρης του ιδιοκτήτη.

 

Ν.Κ.


NEWSLETTER