Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2020 13:23

Καλαμάτα: Τον Απρίλιο η δίκη για την επίθεση σε δημοτικούς αστυνομικούς

Γράφτηκε από την

Καλαμάτα: Τον Απρίλιο η δίκη για την επίθεση σε δημοτικούς αστυνομικούς

Για τις 23 Απριλίου αναβλήθηκε χθες στο Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Καλαμάτας η δίκη του 50χρονου Ρομά που στις 12 Οκτωβρίου επιτέθηκε και δάγκωσε δύο δημοτικούς αστυνομικούς, στο ιστορικό Δημαρχείο Καλαμάτας.

Σε βάρος του 50χρονου είχε υποβληθεί μήνυση από τους δύο δημοτικούς αστυνομικούς και ο ίδιος συνελήφθη από την Αστυνομία την επομένη της επίθεσης.
Το περιστατικό συνέβη όταν κατά τη διάρκεια περιπολίας δύο δημοτικοί αστυνομικοί βεβαίωσαν παράβαση σε όχημα στην οδό Είρας της Καλαμάτας. Λίγο αργότερα, όταν ο ιδιοκτήτης του οχήματος αντιλήφθηκε την κλήση, μετέβη στα γραφεία της Δημοτικής Αστυνομίας στο ισόγειο του ιστορικού Δημαρχείου θέλοντας να ζητήσει το λόγο. Ο κατηγορούμενος επιτέθηκε αρχικά φραστικά και έπειτα γρονθοκόπησε τον έναν από τους αστυνομικούς. Πιάστηκαν στα χέρια και κατά τη διάρκεια του επεισοδίου δάγκωσε τον έναν δημοτικό αστυνομικό στο χέρι και τον άλλον στο φρύδι, και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.