Σάββατο, 07 Φεβρουαρίου 2015 21:26

Προφυλακίστηκε ο 58χρονος οπλοφόρος της Θουρίας

Προφυλακίστηκε ο 58χρονος οπλοφόρος της Θουρίας

Προφυλακιστέος κρίθηκε χθες, μετά την απολογία του στην ανακρίτρια Καλαμάτας, ο 58χρονος από τη Θουρία ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος ιδιοκτήτη ταβέρνας και του νοικάρη του.

Ο προφυλακισθείς με ένα πιστόλι στο χέρι μπήκε το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας σε ταβέρνα στη Θουρία, και το έστρεψε προς τον ιδιοκτήτη του κτηρίου και το νέο νοικάρη του. Σύμφωνα με αστυνομικές και δικαστικές πηγές, οι δύο άντρες πρόλαβαν και του έπιασαν το χέρι, αλλά πάνω στην προσπάθεια να του πάρουν το πιστόλι έπεσε κι ένας πυροβολισμός στον αέρα. Ο κατηγορούμενος υποστήριξε ωστόσο ότι ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας και ο νοικάρης τον χτύπησαν και για να αμυνθεί έβγαλε το πιστόλι και έριξε στο ταβάνι. Μάλιστα ζήτησε να εξεταστεί από ιατροδικαστή ο οποίος ναι μεν βεβαίωσε ότι τον έχουν δείρει, αλλά σύμφωνα με τις ίδιες πηγές το ξύλο το έφαγε αφού έβγαλε το πιστόλι. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 58χρονος πήγε στην ταβέρνα γιατί ήθελε να πάρει πίσω κάποια πράγματα που ανήκουν στη σύζυγό του, η οποία νοίκιαζε προηγουμένως την ταβέρνα. Ο ιδιοκτήτης με την σύζυγο του κατηγορούμενου βρίσκονται στα δικαστήρια. 

 

Ν.Κ.