Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2015 19:32

Προφυλάκιση 2 τσιγγάνων για την επίθεση με ρόπαλα

Προφυλάκιση 2 τσιγγάνων για την επίθεση με ρόπαλα

Δύο τσιγγάνοι προφυλακίστηκαν χθες μετά την απολογία τους στην ανακρίτρια Καλαμάτας, για την υπόθεση της επίθεσης με ρόπαλα και της ληστείας σε βάρος ενός 30χρονου, την περασμένη Παρασκευή δίπλα στον τσιγγάνικο καταυλισμό του Παμίσου.

Συγκεκριμένα προφυλακίστηκε ένας 27χρονος που συνελήφθη με ένταλμα την περασμένη Τρίτη, καθώς και μια 24χρονη τσιγγάνα που προσήχθη στο Α.Τ. Μεσσήνης και συνελήφθη αφού την αναγνώρισε το θύμα της επίθεσης. 

Θυμίζουμε ότι ένα μπουλούκι εξαγριωμένων τσιγγάνων είχε επιτεθεί στον 30χρονο λίγο μετά τα μεσάνυχτα με ρόπαλα και πέτρες, έσπασε το τζάμι του αυτοκινήτου του και τον λήστεψε. Αυτό κατήγγειλε ο νεαρός άντρας από το Μάραθο, στο Α.Τ. Μεσσήνης. Ομως συνελήφθη και ο ίδιος, γιατί η μάνα μιας ανήλικης τσιγγάνας τού έκανε μήνυση ότι πήγε να αποπλανήσει την κόρη της. 

Ο 30χρονος αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα, ενώ τρεις τσιγγάνες που συνελήφθησαν για τη ληστεία -μεταξύ αυτών και η 16χρονη... πέτρα του σκανδάλου- αφέθηκαν επίσης ελεύθερες μετά την απολογία τους το περασμένο Σάββατο στην ανακρίτρια. 

Για την υπόθεση καταζητούνται 5 ακόμη τσιγγάνοι.