Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2016 12:58

Γιορτάστηκαν τα ονομαστήρια του μητροπολίτη Μεσσηνίας Χρυσοστόμου (βίντεο-φωτογραφίες)

Γιορτάστηκαν τα ονομαστήρια του μητροπολίτη Μεσσηνίας Χρυσοστόμου (βίντεο-φωτογραφίες)

Τα ονομαστήρια του μητροπολίτη Μεσσηνίας Χρυσοστόμου εορτάστηκαν σήμερα, ημέρα εορτής της μνήμης του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου.

Μετά την Θεία Λειτουργία ο μητροπολίτης Χρυσόστομος δέχθηκε ευχές το επισκοπικό μέγαρο από αξιωματούχους, εκπροσώπους φορέων και άλλους πιστούς. Μεταξύ αυτών η βουλευτής Μεσσηνίας Γιώτα Κοζομπόλη, οι δήμαρχοι Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας, Πύλου - Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης και Οιχαλίας Αριστείδης Σταθόπουλος, οι αντιπεριφερειάρχες Ελένη Αλειφέρη και Περικλής Μαντάς, καθώς επίσης και ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Πελοποννήσου ταξίαρχος Διαμαντής Μητρόπουλος.

Παρόντες στον εορτασμό επίσης οι μητροπολίτες Κοζάνης Παύλος, Αρτης Καλλίνικος, Κηφισίας Κύριλλος, Ιλίου Αθηναγόρας, Νέας Ιωνίας Γαβριήλ, Φωκίδος Θεόκτιστος, Σαλώνων Αντώνιος και ο Αρχιγραμματέας της Ιεράς Συνόδου επίσκοπος Μεθώνης Κλήμης. 

 Παράλληλα ο μητροπολίτης Μεσσηνίας απένειμε υποτροφίες σε 12 (αντί για 8 που ήταν αρχικά) άπορους φοιτητές από το Ταμείο Αρωγής της Μητρόπολης Μεσσηνίας.