Δευτέρα, 05 Σεπτεμβρίου 2011 23:59

Ανέλαβε χθες καθήκοντα ο λιμενάρχης Κ. Λαμπρόπουλος

Γράφτηκε από την

Ανέλαβε καθήκοντα χθες ο νέος κεντρικός λιμενάρχης Καλαμάτας, αντιπλοίαρχος Κώστας Λαμπρόπουλος. Μιλώντας στην "Ε" τόνισε ότι έρχεται στην Καλαμάτα με πνεύμα αισιοδοξίας, ενώ ως άμεση προτεραιότητά του έθεσε την εξυπηρέτηση του πολίτη. Διαβεβαίωσε λοιπόν ότι "θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να προσφέρουμε υψηλό επίπεδο υπηρεσιών και να εμπνεύσουμε το αίσθημα ασφάλειας στον πολίτη". Δήλωσε μάλιστα ότι το αμέσως επόμενο διάστημα θα δώσει αναλυτικές σχετικές οδηγίες στους υφισταμένους του.
Ο κ. Λαμπρόπουλος σημείωσε ότι η δομή της σύγχρονης κοινωνίας αλλά και οι δύσκολες περιστάσεις για τη χώρα "απαιτούν η λιμενική αρχή -η οποία λειτουργεί σαν μια μικρή κοινωνία, οργανωμένη και ενταγμένη στο γενικότερο σύνολο- να είναι πάντα δίπλα στον πολίτη". Από τη νέα του θέση ευελπιστεί να έχει καλή συνεργασία και με τις αρχές του τόπου: "Είμαστε εδώ, έτοιμοι να δεχτούμε και να καταθέσουμε προτάσεις, καθώς και να συμβάλουμε με λύσεις στα προβλήματα που θα προκύψουν στην πορεία", σημείωσε. Τόνισε πως "όλα αυτά θα επιτευχθούν με την καλή συνεργασία όλου του προσωπικού, που τη θεωρώ δεδομένη", ενώ έκλεισε τις δηλώσεις του λέγοντας ότι "η επίτευξη του στόχου χρειάζεται τύχη και τις ευλογίες της Εκκλησίας".
Εν τω μεταξύ ο απερχόμενος λιμενάρχης, πλοίαρχος Γιώργος Καλλιανός, με γραπτή δήλωσή του ευχαριστεί τους συνεργάτες του, την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του νομού, τα στελέχη όλων των υπηρεσιών με τις οποίες συνεργάστηκε, τους εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης, αλλά και το λαό της Καλαμάτας, για τη βοήθεια που του παρείχαν. Επίσης, εύχεται καλή τύχη και κάθε επιτυχία στον νέο λιμενάρχη.