Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2016 14:07

Επιτροπή παρακολούθησης του προγράμματος για τα αδέσποτα στο Δήμο Καλαμάτας

Επιτροπή παρακολούθησης του προγράμματος για τα αδέσποτα στο Δήμο Καλαμάτας

Πενταμελής επιτροπή παρακολούθησης του προγράμματος διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς συγκροτήθηκε στο Δήμο Καλαμάτας, με απόφαση του δημάρχου Παναγιώτη Νίκα.

Απαρτίζεται από τους: 1) Κωνσταντίνο Χρυσανθακόπουλο τεχνολόγο γεωπόνο της Διεύθυνσης Γεωτεχνικών Υπηρεσιών του δήμου, με αναπληρωτή του τον Αθανάσιο Ζαμπάρα γεωπόνο της ίδιας διεύθυνσης. 2) Τσικούρη Παναγιώτη εκπαιδευτή σκύλων, με αναπληρωτή του το Δημήτρη Ηλιόπουλο γεωπόνο της Διεύθυνσης Γεωτεχνικών Υπηρεσιών. 3) Σωτήρη Μπαξεβανάκη κτηνίατρο, μέλος του Πανελληνίου Κτηνιατρικού Συλλόγου, με αναπληρωματικό μέλος τον Παναγιώτη Χρουσαλά κτηνίατρο, μέλος του Πανελληνίου Κτηνιατρικού Συλλόγου. 4) Κανέλλα Καλαποθαρέα μέλος του Φιλοζωικού Ομίλου Καλαμάτας, με αναπληρωματικό μέλος την Πηνελόπη ∆ρακοπούλου μέλος του ιδίου Ομίλου. 5) Βασιλεία Χανδρινού μέλος του Φιλοζωικού Ομίλου Καλαμάτας, με αναπληρωματικό μέλος τη Μαρία Ασημακοπούλου μέλος του ιδίου Ομίλου.

Οπως αναφέρεται στην απόφαση, η επιτροπή αποφασίζει για την επικινδυνότητα ενός ζώου συντροφιάς, σύμφωνα με τον ορισμό της περίπτωσης του άρθρου 1 του νόμου 4039/2012 και αντιμετωπίζει τα προβλήματα που προκύπτουν κατά τη διαχείριση των αδέσποτων ζώων.