Δευτέρα, 17 Απριλίου 2017 18:15

Σημείο - καρμανιόλα η σύνδεση της 7ης επαρχιακής με τον περιφερειακό της Μεσσήνης

Γράφτηκε από την
Σημείο - καρμανιόλα η σύνδεση της 7ης επαρχιακής με τον περιφερειακό της Μεσσήνης

Ακόμα ένα τροχαίο ατύχημα συνέβη τα ξημερώματα του Μεγάλου Σαββάτου στη συμβολή της 7ης επαρχιακής με τον περιφερειακό της Μεσσήνης, στο σημείο καρμανιόλα, όπου έχουν καταγραφεί πολλές δεκάδες συγκρούσεις και ανατροπές.

Γύρω στις 6 το πρωί, ένα αυτοκίνητο με κατεύθυνση προς Τρίοδο, βγήκε από το δρόμο όταν η οδηγός του έχασε τον έλεγχο και τουμπάρισε μέσα σε ένα χωράφι, η περίφραξη του οποίου  έχει καταστραφεί πολλές φορές από ανάλογα περιστατικά. Ευτυχώς η οδηγός δεν τραυματίστηκε σοβαρά, ούτε ενεπλάκησαν άλλα οχήματα, μιας και δεν υπήρχε αυξημένη κίνηση εκείνη την ώρα.

Όμως, όπως έχουμε επισημάνει και κατά το παρελθόν, απαιτείται πλέον η δημοτική Αρχή Μεσσήνης να προχωρήσει σε επανασχεδιασμό των κυκλοφοριακών δεδομένων στο συγκεκριμένο τουλάχιστον σημείο, αφού οι ταχύτητες που αναπτύσσονται σε συνδυασμό με τον υφιστάμενο κόμβο τύπου Δ, εγκυμονούν πολλούς κινδύνους.

Ενδεχομένως να έχει φτάσει η ώρα για την κατασκευή ενός κυκλικού κόμβου ή για την υλοποίηση μιας άλλης μελέτης, που στόχο θα έχει στην ασφαλή κίνηση οχημάτων και πεζών.

Κ.Δ.


NEWSLETTER