Παρασκευή, 26 Μαϊος 2017 11:32

Καταστροφές μέσα σε λίγα λεπτά από μπουρίνι στη Μεσσήνη

Καταστροφές μέσα σε λίγα λεπτά από μπουρίνι στη Μεσσήνη

 

 

 

 

Στιγμές βιβλικής καταστροφής έζησαν τα ξημερώματα της Παρκασευής οι κάτοικοι στο κέντρο της Μεσσήνης, όταν μέσα σε ελάχιστα λεπτά ένα περαστικό μπουρίνι ισοπέδωσε δέντρα, ξήλωσε κολόνες φωτισμού, κεραμίδια και τέντες, ενώ κατέστρεψε κι ένα αυτοκίνητο.

 

Η κακοκαιρία εντάθηκε γύρω στις 6 το πρωί, ευτυχώς πριν αρχίσει η κίνηση στους δρόμους. Σε ελάχιστο χρόνο το πάρκο της πόλης γέμισε με σπασμένα κλαδιά και δέντρα, ενώ ένας κορμός έπεσε ακριβώς δίπλα από το κιόσκι των ταξί στον κεντρικό δρόμο.

 

Εικόνα καταστροφής αντίκρισαν οι κάτοικοι μιας κεντρικής γειτονιάς όπου ένα δέντρο πέφτοντας παρέσυρε και ξήλωσε την κολόνα φωτισμού και καταπλάκωσε ένα αυτοκίνητο καταστρέφοντάς το.

 

Η κακοκαιρία και οι πτώσεις στύλων φωτισμού είχαν συνέπεια τη διακοπή της ηλεκτροδότησης σε μεγάλο μέρος της πόλης για αρκετή ώρα, μέχρι να αποκατασταθούν οι ζημιές.

 

Να σημειωθεί πως άμεσα, από τα πρώτα λεπτά, κινητοποιήθηκε ο μηχανισμός του δήμου και κάθε αρμόδιας υπηρεσίας προκειμένου άμεσα να επανέλθει η πόλη στους ρυθμούς της. Μέχρι το μεσημέρι προσωπικό με μηχανήματα καθάριζε την πόλη, ενώ έγινε και η καταγραφή των ζημιών, σύμφωνα με το δήμαρχο Γιώργο Τσώνη.

 

Κ.Δ.