Τετάρτη, 25 Οκτωβρίου 2017 10:17

Ιδιωτική security προτείνει ο Σύλλογος Απανταχού Κοπανακαίων

 

Τη φύλαξη των σπιτιών και των επιχειρήσεων του Κοπανακίου από ιδιωτική εταιρεία security προτείνει ο Σύλλογος Απανταχού Κοπανακαίων, όπως δημοσιεύει στην σελίδα του, τονίζοντας ότι η λύση αυτή είναι μονόδρομος.

Την συγκεκριμένη πρόταση ο σύλλογος την απευθύνει στον αρμόδιο αντιδήμαρχο για την περιοχή Γιάννη Μερκούρη, αναφέροντας: 

«Το Κοπανάκι είναι παρατημένο στην τύχη του όπου λόγω των περικοπών σε υποδομές στα αστυνομικά τμήματα, οι δείκτες σε εισβολές σπιτιών και επιχειρήσεων έχουν φθάσει στο ζενίθ.

Οι καθημερινές εισβολές σε σπίτια και επιχειρήσεις έχουν φέρει στο αμήν τους κατοίκους του Κοπανακίου, οι οποίοι αναζητούν τρόπους να προφυλαχθούν.

Προτείνουμε σε συνεργασία με τον Δήμο Τριφυλίας ιδιωτική εταιρεία security, φύλαξης των σπιτιών και επιχειρήσεων για όσο διάστημα χρειαστεί (αφού έχουμε και την σύμφωνη γνώμη των συγχωριανών μας).

Η αναγκαιότητα αυτή πηγάζει από το γεγονός ότι δεν υπάρχει πλέον Αστυνομία στο Κοπανάκι (μετά την κατάργηση της). Ετσι η επιλογή της ιδιωτικής εταιρείας security για την ανάληψη της φύλαξης των σπιτιών και των επιχειρήσεων είναι μονόδρομος».

Κ.Μπ.