Τρίτη, 05 Δεκεμβρίου 2017 20:03

Παράσταση διαμαρτυρίας στη ΔΟΥ Καλαμάτας 

 

Στην παράσταση διαμαρτυρίας στη ΔΟΥ Καλαμάτας που διοργανώνει την Παρασκευή στις 8.30 το πρωί η Ενωση Λογιστών - Φοροτεχνικών, Επαγγελματιών Νομού Μεσσηνίας θα συμμετάσχει η Ομοσπονδία Επαγγελματικών - Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Νομού Μεσσηνίας

Σύμφωνα με την ανακοίνωσή της, η Ομοσπονδία διεκδικεί: “Αμεση ένταξη των επαγγελματιών σε αφορολόγητο όριο εισοδήματος. Κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος. Τερματισμό των πλειστηριασμών και των κατασχέσεων επαγγελματικού εξοπλισμού, πρώτης κατοικίας, τραπεζικών λογαριασμών. Καμία παραπέρα μείωση, αλλά ανάκτηση των απωλειών των τελευταίων ετών σε συντάξεις, παροχές υγείας και πρόνοιας, επιδόματα. Υγειονομική περίθαλψη και πρόνοια για όλους, με ενίσχυση του δημόσιου και δωρεάν συστήματος υγείας και πρόνοιας, μέσω αύξησης των δαπανών από τον κρατικό προϋπολογισμό”.

Η σχετική ανακοίνωση καταλήγει: “Για το λόγο αυτό καλούμε τους προέδρους των σωματείων - μελών μας, όπως ενημερώσουν τα Διοικητικά τους Συμβούλια και τα μέλη τους, προκειμένου να συμμετάσχουν στο συγκεκριμένο κάλεσμα. Επιπλέον και για τον καλύτερο συντονισμό, μπορείτε να επισκεφτείτε τα γραφεία της Ομοσπονδίας μας την Τετάρτη 6/12/2017, τις ώρες 19:00 - 21:00”.