Τετάρτη, 08 Φεβρουαρίου 2012 17:07

Επίτιμο Μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Χώρας ο Καθηγητής Αρχαιολογίας Τζακ Ντέιβις

Επίτιμο Μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Χώρας ο Καθηγητής Αρχαιολογίας Τζακ Ντέιβις

Το πρώτο 15/μερο του Δεκεμβρίου  αντιπροσωπεία από το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Χώρας, επισκέφθηκε τον καθηγητή  Αρχαιολογίας κ. Jack L. Davis στο γραφείο του στην Αμερικανική Σχολή Κλασσικών Σπουδών στην Αθήνα, αφενός για να τον ευχαριστήσουν για άλλη μια φορά για την εκπληκτική παρουσίαση που έγινε σε συνεργασία με τον Π.Σ.Χ. και υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου στις 17 Σεπτεμβρίου 2011 στην Χώρα Μεσσηνίας  
και  αφετέρου  για να του ευχηθούν τα καλλίτερα για τη Νέα Χρονιά και γενικώς για τις εορτές των Χριστουγέννων προσφέροντάς του ταυτόχρονα «  ένα  Λυχνάρι από Μπρούντζο και σφυρήλατο Ασήμι 925ο , σχέδιο εμπνευσμένο από την πιο γνωστή μορφή Αρχαίου Ελληνικού Λυχναριού  » ( Κατάστημα Tressor – Η. Λαλαούνης)
Το δώρο αυτό προσφέρθηκε από τον Π.Σ.Χ. ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για την πολυετή πολιτιστική προσφορά του στην πόλη της Χώρας και για την άψογη συνεργασία που είχε όλα αυτά τα χρόνια  και ελπίζουμε να έχει και στο μέλλον με το Σύλλογό μας, αφού μάλιστα ο Σύλλογός μας τον Aνακήρυξε  Επίτιμο Μέλος του στο τέλος της εκπληκτικής βραδιάς της 17ης  Σεπτεμβρίου 2011, πράγμα που τον χαροποίησε ιδιαίτερα.

Από το Σύλλογο