Τρίτη, 02 Ιουλίου 2019 16:10

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας στις εκδηλώσεις κατά των ναρκωτικών

Γράφτηκε από την
Η Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας στις εκδηλώσεις κατά των ναρκωτικών

 

Στις εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών συμμετείχε και φέτος η Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας ως συνδιοργανωτής, μαζί με τους Δήμους Καλαμάτας και Τριφυλίας, το ΚΕΘΕΑ "Κύτταρο - Οξυγόνο" και το ΚΕΠΕΠΨΥ.

Ειδικότερα, η Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών (26 Ιουνίου) συμμετείχε την Τρίτη 25 Ιουνίου σε ομιλία για το θέμα της πρόληψης και αντιμετώπισης των εξαρτήσεων στους Γαργαλιάνους, που διοργανώθηκε στη Δημοτική Βιβλιοθήκη υπό την αιγίδα του τοπικού Πολιτιστικού Συλλόγου. Ομιλητές ήταν ο αστυνόμος Α’ Αναστάσιος Δεληγιάννης τμηματάρχης του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, η Ιωάννα Τσουράπα υπεύθυνη του ΚΕΘΕΑ "Κύτταρο - Οξυγόνο" και η Ελένη Βλαχάβα ψυχολόγος, επιστημονικό στέλεχος του ΚΕΠΕΠΨΥ Μεσσηνίας. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας, ταξίαρχος Παναγιώτης Πούπουζας.

Επίσης, ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας και το ΚΕΘΕΑ "Κύτταρο - Οξυγόνο", υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαμάτας, διοργάνωσαν την Κυριακή αγώνα δρόμου 5 χιλιομέτρων στο Ιστορικό Κέντρο της μεσσηνιακής πρωτεύουσας, ενώ το Σάββατο αστυνομικοί της Διεύθυνσης συμμετείχαν σε ποδοσφαιρικό αγώνα παίζοντας με ομάδα του ΚΕΘΕΑ "Κύτταρο - Οξυγόνο".

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


NEWSLETTER