Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2019 16:01

754 παιδιά επισκέφθηκαν το Μουσείο Στρατιωτικής Ιστορίας

Γράφτηκε από την
754 παιδιά επισκέφθηκαν το Μουσείο Στρατιωτικής Ιστορίας

 

 

Επισκέψεις από 754 παιδιά έχει δεχθεί ήδη αυτό το μήνα το Μουσείο Στρατιωτικής Ιστορίας στην Καλαμάτα, ενώ αναμένονται μέχρι την 31η Οκτωβρίου επιπλέον 600 παιδιά, μέσω των σχολείων τους.

Η ανταπόκριση των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο κάλεσμα της διεύθυνσης του μουσείου ήταν τεράστια και έγινε δεκτή μεγάλη ευχαρίστηση από το προσωπικό του.

Το πρόγραμμα του Στρατιωτικού Μουσείου πούό ντοκιμαντέρ για κάθε ηλικία, παρουσίαση μουσειοσκευής (εξοπλισμός Ελληνα στρατιώτη), ξενάγηση στον περιβάλλοντα χώρο (άρματα, πυροβόλα, αεροπλάνο), ενώ παραδίδεται και αναμνηστικό επίσκεψης σε όλα τα σχολεία.

Λόγω του αυξημένου όγκου προσέλευσης των σχολείων -και για την εύρυθμη λειτουργία του- το Στρατιωτικό Μουσείο καλεί τους ενδιαφερόμενους να κλείνουν ραντεβού κατόπιν επικοινωνίας με τους υπεύθυνους 30 ημέρες νωρίτερα.

Ηδη αυτό το μήνα έχουν επισκεφθεί το Μουσείο: το Νηπιαγωγείο Κοπανακίου, το 18ο Δημοτικό, το Νηπιαγωγείο Διασποράς, το 7ο Δημοτικό, ο Παιδικός Σταθμός Μαρίας Κλείδωνα, τα Εκπαιδευτήρια Μπουγά, η «Λιλιπούπολη», το Δημοτικό Θουρίας, το ΚΔΑΠ «Παζλ», το Παπαδοπούλειο, το 2ο Νηπιαγωγείο Γαργαλιάνων, ενώ αναμένονται ακόμη και άλλα πολλά σχολεία.

 


NEWSLETTER