Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου 2019 13:50

Eγκλημα στους Αγίους Θεοδώρους: Στον εισαγγελέα Κορίνθου υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας οι δύο Ρομά (Βίντεο)

Γράφτηκε από την
Eγκλημα στους Αγίους Θεοδώρους: Στον εισαγγελέα Κορίνθου υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας οι δύο Ρομά (Βίντεο)

Στον εισαγγελέα Κορίνθου υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας πήγαν σήμερα οι δύο δράστες της δολοφονίας 73χρονης στους Αγίους Θεοδώρους.

Και οι δύο δεν είπαν λέξη κατά την είσοδο τους, με την ΕΛΑΣ να έχει πάρει δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Κατά την αποχώρηση τους από το κτίριο πολίτης τους φώναζε «φονιάδες».

Σοκ προκαλεί όμως η ομολογία των δύο Ρομά, για τη δολοφονία της 73χρονης στους Αγίους Θεοδώρους στις 7 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δύο δράστες 26 και 28 ετών, που παραδόθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Μεγάρων και εμφανίζονται μετανιωμένοι, σκότωσαν την ηλικιωμένη, για να της κλέψουν τη χρυσή αλυσίδα που φορούσε στο λαιμό της, ενώ έκανε τα ψώνια της στη λαϊκή.

Σημειώνεται ότι και οι δύο είναι σεσημασμένοι, ο 28χρονος για απόπειρα ανθρωποκτονίας, κατά την διάρκεια συμπλοκής που είχε γίνει στο παρελθόν μεταξύ Ρομά και Αλβανών, καθώς και για ληστείες, παράβαση του νόμου «περί όπλων» και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, ενώ ο 26χρονος για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και ληστείες.

Οι δράστες, οι οποίοι παραδόθηκαν το βράδυ της Παρασκευής στο Τμήμα Ασφάλειας Μεγάρων με δικηγόρο και στη συνέχεια οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια Αττικής, ομολόγησαν την πράξη τους με κάθε λεπτομέρεια και προβάλλουν ως δικαιολογία ότι δεν κατάλαβαν πως πέρασαν με το αυτοκίνητο πάνω από την πεσμένη γυναίκα. «Ζητούμε συγγνώμη από την οικογένεια του θύματος και όλους τους Έλληνες» είπαν στους αστυνομικούς, που τους πήραν κατάθεση, οι δύο νεαροί Ρομά.

Πηγή: korinthostv


NEWSLETTER