Σάββατο, 28 Δεκεμβρίου 2019 12:10

Κραυγή αγανάκτησης για τη λειτουργία των ΕΛΤΑ στην Κορώνη

Κραυγή αγανάκτησης για τη λειτουργία των ΕΛΤΑ στην Κορώνη

Αγανάκτηση επικρατεί στην περιοχή για την υπολειτουργία των ταχυδρομικών υπηρεσιών στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ της Κορώνης.

Χαρακτηριστική η επιστολή της προέδρου του συλλόγου Κορώνη '90 Χρυσοβαλάντης Λευτάκη, που αναφέρεται στην συνταξιοδότηση και μη αναπλήρωση του προϊσταμένου, αλλά και στις καθυστερήσεις στην παράδοση αλληλογραφίας και λογαριασμών λόγω της μη αναπλήρωσης εδώ και δύο μήνες των εξωτερικών ταχυδρόμων,

Αναλυτικά η επιστολή της κ. Λευτάκη:  

"Για άλλη μια φορά έρχομαι να διαμαρτυρηθώ.  Δεν ακούει κανείς την αγωνία μας κ δεν παίρνει πρωτοβουλία καμιά αρχή. Ελάτε να ενώσουμε εδώ τις δυνάμεις μας. Τα ΕΛΤΑ αδιαφορούν για την τύχη του Ταχυδρομείου Κορώνης. Δεν φέρνουν αντικαταστάτη του προϊσταμένου κ. Χαλβατσιώτη που συνταξιοδοτείται και δεν έχει φέρει για 2 μήνες εξωτερικούς ταχυδρόμους για την αναπλήρωση των 2 θέσεων που ήδη οι άνθρωποι  συνταξιοδοτήθηκαν. Έχουν μείνει φάκελα σε σάκους, λογαριασμοί, αλληλογραφία, δέματα, παραγγελίες κ.ο.κ. Πως θα εξυπηρετηθούν παππούδες και γιαγιάδες ή ανήμποροι άνθρωποι ακόμα κ ευπαθείς ομάδες που δεν έχουν τη δυνατότητα, ακόμα κ οικονομική να μετακινηθούν μέχρι την Κορώνη! Είναι επιτακτική ανάγκη η επάνδρωση του Ταχυδρομείου Κορώνης. Μη χαθεί άλλη μια υπηρεσία στον τόπο μας... μην επιτρέψουμε να μαραζώσει ο τόπος μας.... Μην αδιαφορούμε... Ακούει κανείς;".