Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2020 22:01

Ημερίδα για τις επιπτώσεις της απολιγνιτοποίησης στη Μεγαλόπολη

Γράφτηκε από την
Ημερίδα για τις επιπτώσεις της απολιγνιτοποίησης στη Μεγαλόπολη

Ημερίδα με θέμα "Οι επιπτώσεις της βίαιης απολιγνιτοποίησης στο Λεκανοπέδιο Μεγαλόπολης, την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας, το περιβάλλον, τους εργαζομένους και τους καταναλωτές" διοργανώνει το Σάββατο 7 Μαρτίου στις 10 το πρωί στο Δημαρχείο Μεγαλόπολης η “Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου”.

Ο περιφερειακός σύμβουλος Πελοποννήσου Θανάσης Πετράκος θα αναπτύξει το θέμα "Κλείσιμο των λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ. Η θέση και οι προτάσεις δράσης της “Αγωνιστικής Συνεργασίας Πελοποννήσου”".

Το μέλος Δ.Σ. του Συλλόγου Διπλωματούχων Μηχανικών ΔΕΗ Γιώτα Σταθά θα αναπτύξει το θέμα "Απολιγνιτοποίηση - Μελλοντικές εξελίξεις για την ηλεκτροπαραγωγή, τους καταναλωτές και το περιβάλλον".

Ο εκπρόσωπος των εργαζομένων στη ΔΕΗ Νίκος Φωτόπουλος θα αναπτύξει το θέμα "Απολιγνιτοποίηση - Η προοπτική της ΔΕΗ και οι εργασιακές σχέσεις".

Ο οικονομολόγος - δημοσιογράφος Λεωνίδας Βατικιώτης θα αναπτύξει το θέμα "Ενεργειακή φτώχεια φέρνει η απολιγνιτοποίηση".

Ο καθηγητής Πολιτικής Οικονομίας Γιάννης Μηλιός θα αναπτύξει το θέμα "Η ενέργεια δημόσιο - κοινωνικό αγαθό, προϋπόθεση για τον ενεργειακό μετασχηματισμό με κοινωνικά και οικολογικά κριτήρια".


NEWSLETTER