Κυριακή, 05 Ιουλίου 2020 08:31

Κίνδυνοι από σίδερα στην παραλία της Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον
Κίνδυνοι από σίδερα στην παραλία της Καλαμάτας

 

 

Στο ίδιο έργο θεατές είναι για ένα ακόμα καλοκαίρι οι λουόμενοι στην παραλία της Καλαμάτας, προσπαθώντας να καταλάβουν με ποιο σκεπτικό το κάτω μέρος του πεζοδρομίου της Ναυαρίνου έχει αφεθεί στην τύχη του, παρουσιάζοντας άθλια εικόνα.

Οπως είναι γνωστό, λόγω της διάβρωσης αρκετά κομμάτια τσιμέντου έχουν αποκολληθεί, με αποτέλεσμα τα σκουριασμένα σίδερα που προεξέχουν να είναι επικίνδυνα για ντόπιους και τουρίστες, οι οποίοι συχνά επιλέγουν να καθίσουν στο εν λόγω σημείο για τη σκιά που προσφέρει.

Οπως τόνισε στην "Ε" πατέρας τετραμελούς οικογένειας που έκανε το μπάνιο της την περασμένη εβδομάδα στην ακτή, το ένα από τα παιδιά του για λίγα χιλιοστά δεν τραυματίστηκε στο μάτι από αιχμηρό σίδερο, όταν κατευθύνθηκε κοντά στο πεζοδρόμιο, παίζοντας με τον αδερφό του.

"Ο μικρός γλίτωσε με μια μικρή γρατζουνιά, όμως σε κάποια άλλη περίπτωση τα πράγματα μπορεί να έχουν χειρότερη κατάληξη αν δεν μεριμνήσουν οι υπεύθυνοι" σημείωσε η μητέρα του παιδιού.

Οι εικόνες εγκατάλειψης στο πεζοδρόμιο από την πλευρά της παραλίας παρατηρούνται εδώ και χρόνια. Οι αρμόδιες υπηρεσίες όμως φαίνεται ότι φροντίζουν μόνο για την πρόσοψη της παραλιακής οδού, ενώ η συντήρηση στις υποδομές της έχει μείνει στα σχέδια.

Τ. Αν.


NEWSLETTER