Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2020 07:53

Μεσσηνία: Σε Καρδαμύλη και Πύλο σήμερα η Γιάννα Αγγελοπούλου

Γράφτηκε από την
Μεσσηνία: Σε Καρδαμύλη και Πύλο σήμερα η Γιάννα Αγγελοπούλου

 

Στη Μεσσηνία θα βρεθεί σήμερα η πρόεδρος της Επιτροπής "Ελλάδα 2021” Γιάννα Αγγελοπούλου, καθώς θα επισκεφθεί τους Δήμους Δυτικής Μάνης και Πύλου - Νέστορος.

Σύμφωνα με ενημέρωση από τους δύο δήμους:

Σήμερα, αρχικά, η κ. Αγγελοπούλου θα επισκεφθεί το Δήμο Δυτικής Μάνης, όπου στις 11.45 το πρωί, στην πλατεία της Καρδαμύλης στο μνημείο των ηρώων, θα συναντηθεί με τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Μαζί της θα βρίσκονται: Η Δέσποινα Μουζάκη καθηγήτρια της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Τμήμα Κινηματογράφου. Ο Νίκος Κανελλόπουλος καθηγητής Υπολογιστικών Συστημάτων και Εφαρμογών Πληροφορικής του Ιονίου Πανεπιστημίου. Ο Πασχάλης Κιτρομηλίδης καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Η Αικατερίνη Πολυμέρου - Καμηλάκη επιστημονική συνεργάτιδα του Τμήματος Λαογραφίας της Ακαδημίας Αθηνών. Ο Ευάνθης Χατζηβασιλείου καθηγητής Ιστορίας του Μεταπολεμικού

Κόσμου στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας.

Στο Δήμο Πύλου - Νέστορος, η υποδοχή της κ. Αγγελοπούλου και των συνεργατών της θα γίνει από τον δήμαρχο Παναγιώτη Καρβέλα, στις 2.30 το μεσημέρι, στην πλατεία Τριών Ναυάρχων, όπου θα γίνουν δηλώσεις στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης μπροστά από το μνημείο.

Θα ακολουθήσει πεζή μετάβαση της αντιπροσωπείας στο Δημαρχείο, όπου στις 2.45 θα γίνει συνάντηση στο γραφείο του δημάρχου και ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων και ένα τέταρτο αργότερα σύσκεψη στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου και ανταλλαγή απόψεων με θεσμικούς παράγοντες - εκπροσώπους φορέων.

Μετά τις 4 το απόγευμα προβλέπεται επίσκεψη στο Κάστρο της Πύλου (Νιόκαστρο), όπου θα γίνει ξενάγηση στον ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος και σε μουσεία εντός του Νιόκαστρου.


NEWSLETTER