Σάββατο, 19 Ιουνίου 2021 14:47

Κυπαρισσία: Συλλυπητήριο μήνυμα του Αρχηγού της Πυροσβεστικής για τον θάνατο του Κανέλλου Μπούρα

Γράφτηκε από την
Κυπαρισσία: Συλλυπητήριο μήνυμα του Αρχηγού της Πυροσβεστικής για τον θάνατο του Κανέλλου Μπούρα

Συγκλονισμένη για τον τραγικό και αδόκητο χαμό του 52χρονου πυροσβέστη 5ετούς υποχρέωσης Κανέλλου Μπούρα εν ώρα υπηρεσίας είναι η τοπική κοινωνία της Κυπαρισσίας.

Με αφορμή το μοιραίο δυστύχημα ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος αντιστράτηγος Στέφανος Κολοκούρης εξέδωσε το ακόλουθο συλλυπητήριο μήνυμα: 

"Σύσσωμη η Πυροσβεστική οικογένεια θρηνεί για την απώλεια ενός Πυροσβέστη που, κατά την θητεία του στο Πυροσβεστικό Σώμα, υπηρέτησε με ηρωισμό και αυτοθυσία για την διαφύλαξη της ανθρώπινης ζωής, της περιουσίας και του φυσικού περιβάλλοντος. Έτσι και εχθές το βράδυ, επιστρέφοντας στην υπηρεσία του από δασική περιπολία, εντελώς απροσδόκητα και αιφνιδιαστικά έφυγε από κοντά μας.

Ευχαριστούμε τον Κανέλλο, για την δεκαoκταετή προσφορά του στην αποστολή του Πυροσβεστικού Σώματος. Ο ζήλος, η ακέραιη συνέπειά του και η σπουδαία συμβολή του καταλείπουν σε όλους εμάς μνήμη γενναιότητας και ηρωισμού.

Ως Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, εκφράζω τα θερμά και ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του και σας διαβεβαιώνω ότι σύσσωμη η Πυροσβεστική Οικογένεια δεν ξεχνά και πάντα θα τιμά τη μνήμη του δικού της παιδιού!»

Ο εκλιπών γεννήθηκε το 1969 και κατατάχτηκε στο Πυροσβεστικό Σώμα αρχικά ως Εποχικός Υπάλληλος από το 2003, ενώ από το έτος 2021 υπηρετούσε ως Πυροσβέστης Πενταετούς Υποχρέωσης. Ήταν έγγαμος με τρία (3) τέκνα και υπηρετούσε στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Κυπαρισσίας. Απεβίωσε τις βραδινές ώρες της 18ης Ιουνίου 2021".

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


NEWSLETTER