Τετάρτη, 08 Μαρτίου 2023 12:16

Κυπαρισσία: Συγκέντρωση για δυστύχημα Τεμπών και Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας (βίντεο-φωτογραφίες)

Κυπαρισσία: Συγκέντρωση για δυστύχημα Τεμπών και Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας (βίντεο-φωτογραφίες)

Με συνθήματα για όλα όσα έγιναν με το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών, αλλά και με μηνύματα για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Κυπαρισσία πολυπληθής συγκέντρωση και πορεία με τη συμμετοχή φορέων και πολιτών της περιοχής.

Το κάλεσμα στη συγκέντρωση απηύθυναν το Παράρτημα Οικοδόμων Τριφυλίας του Συνδικάτου Μεσσηνίας , η Επιτροπή Αγώνα Συνταξιούχων Τριφυλίας και η Ομάδα Γυναικών Τριφυλίας, ενώ συμπαρίστανται η Β΄ΕΛΜΕ, ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Κυπαρισσίας και σύλλογοι γονέων από σχολεία της περιοχής.

Οι συγκεντρωμένοι μεταξύ άλλων παρέδωσαν ψήφισμα στον δήμαρχο Τριφυλίας "για τη διεκδίκηση κοινωνικών δομών το οποίο έχουμε διακινήσει στις εκδηλώσεις και ομιλίες μας με θέμα «υψώνουμε τοίχο προστασίας των παιδιών από την κακοποίηση» που κάναμε τους τελευταίους μήνες".

Ακολούθησαν σύντομες ομιλίες από την Ειρήνη Κουκούμη εκ μέρους του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κυπαρισσίας, την Κατερίνα Τσιγκάνου από την Ομάδα Γυναικών Τριφυλίας, τον Κώστα Καπερώνη από την Επιτροπή Συνταξιούχων και τον Σωτήρη Μπενάρδο από τους Οικοδόμους.

Ακολούθησε πορεία διαμαρτυρίας σε κεντρικούς δρόμους της Κυπαρισσίας και οι συγκεντρωμένοι κατέληξαν έξω από το Δικαστικό Μέγαρο της πόλης.